Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BROEKPOLDERWEG VLAARDINGEN HELE WEEK AFGELOTEN VOOR VERKEER

VLAARDINGEN- Volgende week wordt de Broekpolderweg, tussen de Marathonweg en het scoutingterrein, afgesloten voor al het verkeer. Van maandag 17 mei 07.00 uur tot zaterdag 22 mei 07.00 uur herstelt bouwconsortium BAAK het kruispunt bij de manege en de aansluiting met het fietspad. Hiermee rondt de aannemer de werkzaamheden aan het persriool bij de Broekpolderweg af.  De persriolen zijn dan verlegd en vervangen, de middenberm is opnieuw ingericht met parkeerplaatsen en er zijn bomen geplant.

De hele week worden (brom)fietsers en voetgangers omgeleid via de Watersportweg en het fietspad dat achter de voetbalvelden en langs de hockeyvelden loopt. Via deze route zijn alle verenigingen en restaurant Jofel aan de Plas zowel vanuit Vlaardingen als Maassluis bereikbaar. 

Tijdens de afsluiting blijven alle verenigingen en parkeerterreinen bij de Broekpolderweg bereikbaar voor autoverkeer: De manege en het parkeerterrein bij de gemeentewerf zijn bereikbaar via de Watersportweg in Vlaardingen. Vanaf dat parkeerterrein kunnen bezoekers wandelen naar de voetbalverenigingen. De overige verenigingen en parkeerterreinen aan de Broekpolderweg zijn bereikbaar vanaf Maassluis via de Kortebuurt.  Restaurant Jofel aan de Plas is bereikbaar vanaf Maassluis via de Kortebuurt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *