Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BROEKPOLDERVRIENDEN VLAARDINGEN WERFT DONATEURS

VLAARDINGEN- De Stichting Broekpoldervrienden in Vlaardingen is formeel van start gegaan met de overhandiging van een wervende folder aan wethouder Ruud van Harten (CU-SGP) op het terrein van het Educatief Archeologisch Erf aan de Watersportweg.

De stichting Broekpoldervrienden richt zich vooral op de dagelijkse gebruikers van de Broekpolder, zoals wandelaars, vogelaars, klauterwoudkinderen en hun ouders, mountainbikers, baasjes van de vele honden die ravotten in de polder, skaters en andere genieters van dit unieke stuk natuur.

Al deze gebruikers krijgen de gelegenheid een bijdrage te leveren aan het in stand houden en ontwikkelen en van de Broekpolder door donateur te worden van Broekpoldervrienden. Dat kan al voor 15 euro per jaar.

Met het geld van de Vrienden kunnen de vele vrijwilligers van de Federatie Broekpolder met goede ondersteuning en materiaal hun werk blijven doen, nieuwe initiatieven worden ondersteund en kan de Broekpolder zijn bijzondere plaats in onze regio behouden.

De komende weken worden de kleurrijke folders verspreid bij de verenigingen in de Boekpolder en zullen op alle mogelijke andere manieren en plaatsen Vrienden geworven worden. Door een mail aan broekpoldervrienden@gmail.com kunnen belangstellenden zich ook opgeven als Broekpoldervriend.

Broekpoldervrienden zal voor de donateurs regelmatig bijzondere activiteiten organiseren en één keer per jaar een speciale bijeenkomst organiseren, die in het teken zal staan van wat er gebeurt in de Broekpolder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *