Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BRINKTOREN HOEK VAN HOLLAND WORDT GROTE KERSTBOOM

HOEK VAN HOLLAND- De Brinktoren in Hoek van Holland wordt binnenkort opgetuigd met een reusachtige kerstverlichting. De benodigde versiering ligt al enkele jaren onder het stof bij Humanitas, omdat het ophangen nogal prijzig is. Nu er geld vanuit de Gebiedscommissie beschikbaar komt kan de verlichting weer op het gebouw.

De Gebiedscommissie heeft, met mitsen en maren, gisteravond ingestemd met het laten organiseren van diverse feestelijke activiteiten in december. Naast de kerstverlichting aan het seniorencomplex zal ook een deel van de Prins Henderikstraat van nieuwe kerstverlichting worden voorzien (vanaf het Brinkplein tot aan de Dorpskerk).

Afhankelijk van de lockdown zijn twee programma’s met activiteiten gepresenteerd en een kostenraming. Genoemd worden: een ijsbaan in de Hoekstee, een speurtocht, springkussens en een arrenslee met kerstman, een optreden van het accordeon duo De Zusjes van Wanrooy en een Bingo met 3.000 euro aan prijzen. Alle activiteiten zijn vrij van entree.

De activiteiten worden betaald uit een bedrag van 50.000 euro, dat door de gemeente Rotterdam is toegekend aan de Gebiedscommissie voor een winterprogrammering.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “BRINKTOREN HOEK VAN HOLLAND WORDT GROTE KERSTBOOM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *