Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BRIEVENBUS SCHIEDAM-SPALAND OPNIEUW OPGEBLAZEN

SCHIEDAM- Met een harde knal is gisteravond een brievenbus opgeblazen op de Gerstakker in Schiedam-Spaland. Dat meldt een verontwaardigde bewoonster: ‘Iemand vond het leuk om deze op te blazen met (illegaal) vuurwerk.’

De brievenbus van PostNL wordt bijna jaarlijks vernield met vuurwerk. Vorig jaar ging de oranje box aan stukken op 23 december. De bus op de hoek van de Gerstakker (parallel aan de Slimme Watering) is in 2016 ook al eens opgeblazen rond de jaarwisseling.

Elk jaar in november vernauwt PostNL de openingen in de brievenbus om zo vandalisme met vuurwerk tegen te gaan. Door het ontsteken van vuurwerk in de brievenbus wordt aan de oranje kasten ieder jaar veel schade aangebracht. Rond de jaarwisseling wordt bij veel brievenbussen de opening helemaal afgesloten, of de hele brievenbus weggehaald.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “BRIEVENBUS SCHIEDAM-SPALAND OPNIEUW OPGEBLAZEN

  1. Idioot gedrag van stelletje idioten.
    Kan mij haast niet voorstellen dat dit gebeurd door kinderen. Hoogstwaarschijnlijk zijn dit figuren die hierop aan het oefenen zijn voor in de nabije toekomst geldautomaten op te blazen. Dus zo ‘onschuldig’ hoeft het niet te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *