Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BRICKEN IN SCHIEDAM

Yellowbrick is een Nederlands familiebedrijf en heeft in 2006 bricken   geïntroduceerd in Nederland. Yellowbrick hanteert geen verborgen kosten en beoogt persoonlijk, transparant en duurzaam te zijn. Particuliere en zakelijke klanten kunnen met Yellowbrick mobiel parkeren op straat, bij Q-Park garages, Q-Park P+R terreinen en bij Schiphol. ANWB Parkeren is een samenwerking tussen de ANWB en Yellowbrick. Andere partners zijn: FBTO, Hertz, ICS en Travelcard.
Yellowbrick is een Nederlands familiebedrijf en heeft in 2006 bricken geïntroduceerd in Nederland. Yellowbrick hanteert geen verborgen kosten en beoogt persoonlijk, transparant en duurzaam te zijn. Particuliere en zakelijke klanten kunnen met Yellowbrick mobiel parkeren op straat, bij Q-Park garages, Q-Park P+R terreinen en bij Schiphol. ANWB Parkeren is een samenwerking tussen de ANWB en Yellowbrick. Andere partners zijn: FBTO, Hertz, ICS en Travelcard.
SCHIEDAM- Vanaf volgende week woensdag kunnen automobilisten bricken in Schiedam.

Mobiel parkeren of bricken, is het starten en stoppen van de parkeertijd. De automobilist betaalt niet te veel, voorkomt parkeerboetes en bespaart tijd.

Het bricken kan op drie manieren; telefonisch, door de app te gebruiken of online. Aan het kenteken ziet de parkeercontroleur dat men mobiel parkeert. De gebruiker betaalt achteraf. De parkeerder betaalt alleen voor de werkelijk geparkeerde tijd. Na registratie zit de klant niet vast aan een abonnement; niet parkeren is niet betalen.

Bricken is mogelijk op alle betaalde openbare parkeerplaatsen in Schiedam. Bricken was al mogelijk op Q-Park P+R terreinen P+R Parallelweg en P+R Horvathweg.

Zie ook: ‘Schiedam schrapt gratis parkeren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *