Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BRANDBRIEF OVER KRAAMZORG SCHIEDAM

Dinsdagmiddag 3 mei: in beide richtingen is de A20 uren afgesloten vanwege een storing met de slagbomen van de Giessenbrug.
Dinsdagmiddag 3 mei: in beide richtingen is de A20 uren afgesloten vanwege een storing met de slagbomen van de Giessenbrug.
SCHIEDAM- Huisartsen uit de regio Waterweg-Noord overhandigen vanavond rond 18.00 uur een brandbrief aan de directie van het Vlietland Ziekenhuis. Daarin protesteren ze nogmaals tegen de verplaatsing van de geboortezorg vanuit Schiedam naar Rotterdam. De brief wordt overhandigd op de Taludweg, onder de Giessenbrug in Rotterdam.

De Giessenbrug in de A20 is volgens de huisartsen een knelpunt op de route richting Rotterdam. Bij verkeersopstoppingen kan de brug voor vrouwen die in het Franciscus Gasthuis moeten bevallen een gevaarlijk obstakel zijn.

De A20 tussen Hoek van Holland en Gouda was op dinsdag 3 mei in beide richtingen uren afgesloten vanwege een storing met de slagbomen van de Giessenbrug. Ook was er een probleem met een brugdeel. Hierdoor zijn lange files ontstaan in beide richtingen op de A20.

Tegenstanders van de verhuizing hebben hun hoop gevestigd op de Raad van Toezicht van de Franciscus Gasthuis & Vlietland groep. De Raad van Toezicht houdt toezicht op het algemene beleid van de Raad van Bestuur en heeft nog niet besloten over de verhuizing.

Zie ook: Verkeer tot Schiedam vast op A20.
Problemen A20 tot Hoek van Holland.
Einde problemen A20.

1 reactie op “BRANDBRIEF OVER KRAAMZORG SCHIEDAM

  1. Het mag gewoon niet gebeuren,daar is geen discussie voor nodig.Schiedam,Vlaardingen en Maassluis zitten niet te wachten op het Franciscus,dat is weer door de strot geduwd met alle gevolgen van dien!Eindelijk hebben we een nieuw ziekenhuis en het word meteen uitgevent en leeg getrokken en blijven we straks zitten met een soort van dependance !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *