Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BRAND SPORTCOMPLEX VLAARDINGEN BLIJFT MYSTERIE

VLAARDINGEN- De oorzaak van de grote brand bij Deltasport en CION in Vlaardingen zal altijd een raadsel blijven. Door de hulpdiensten is het uitgebreid onderzoek afgesloten. Er was hierbij geen oorzaak meer te achterhalen van de brand op het complex aan de Kooikersweg.

Inmiddels is een inzamelingsactie gestart waarbij wordt geprobeerd 100.000 euro bijeen te krijgen.

kleedkamers, keuken, kantine en inventaris van de verenigingen gingen donderdagochtend in vlammen op. De brandweer is er wel in gelaagd om de tribune te behouden. De melding over de uitslaande brand kwam om 04.48 binnen bij de brandweer. Het houten gebouw werd voor de tweede keer deze week getroffen door een brand.

De brand van dinsdagochtend is veroorzaakt door een technisch defect. De brandweer heeft dit vastgesteld naar aanleiding van een eerste onderzoek. Er zijn toen geen verdachte omstandigheden ontdekt. Ook deze eerste brand in de kantine ontstond in de ochtend om 07.15 uur.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *