WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BRAND ROTTERDAM-NOORD LEIDT NAAR VERSNIJDINGSKAMER

ROTTERDAM- Bij een woningbrand in de Jonker Fransstraat te Rotterdam-Noord is een versnijdingskamer aangetroffen (een ruimte waarin harddrugs worden versneden tot handels- en gebruikershoeveelheden). Kort daarop is een 26-jarige man uit Rotterdam aangehouden.

Rond het middaguur brak de brand uit in het pand. De bewoner was niet thuis en niemand raakte gewond. De brandweer moest drie aangelegen woningen ontruimen en kon de brand snel onder controle krijgen. Toen de brandweer de woning betrad boven het huis waar brand was, om eventuele aanwezigen in veiligheid te brengen, stuitten zij op de bijzondere vondst: een versnijdingskamer.

De politie werd direct erbij geroepen. Het blijkt om een versnijdingspand voor drugs te gaan. Alle aanwezige drugs zijn in beslaggenomen. Ook trof de politie tijdens de doorzoeking meerdere vuurwapens aan. Ook deze zijn in beslaggenomen en worden onderzocht. De bewoner kon met gemak aangehouden worden. Hij stond rustig buiten tussen andere omstanders naar de brand bij zijn onderburen te kijken.

De man is direct aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau. Daar zal hij verhoord worden. De politie doet onderzoek in de woning en doet verder onderzoek naar de zaak.

1 reactie op “BRAND ROTTERDAM-NOORD LEIDT NAAR VERSNIJDINGSKAMER

  1. Goh, ik wist niet dat die appartementen van versnijdingskamers waren voorzien. Waren het geen besnijdeniskamers?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *