Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BRAND BEDRIJFSPAND SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- Bij een bedrijfsverzamelgebouw in Schiedam-West is brand uitgebroken. Het vuur woedt in drie bedrijfspanden. Er zijn geen gewonden. Ook omliggende panden zijn ontruimd.

Tegenover het kantoorpand is een brandweeropleidingscentrum gevestigd. Zij zijn na het ontstaan van de brand direct te hulp geschoten. Niet zo ver van de brand is ook een vuurwerkverkooppunt gevestigd. De brandweer wil voorkomt dat de brand zich uitbreid. Er is contact met de eigenaren van de panden.

De brandweer is om 12.58 uur opgeroepen voor de uitslaande brand in het pand aan de Admiraal Trompstraat 17. Momenteel is de brandweer met groot materieel aanwezig. Vanuit de omgeving zijn er nog brandweervoertuigen onderweg naar Schiedam. Bij de brand kwam korte tijd veel rook vrij, inmiddels is de rookontwikkeling sterk afgenomen.

Het pand waar de brand ontstond is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw. In de panden zijn verschillende bedrijven gevestigd.

Foto’s: Sergio Koster

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “BRAND BEDRIJFSPAND SCHIEDAM-WEST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *