WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BRAM LADAGE SCHIEDAM ZWAAIT KOEKENBAKKERS UIT

SCHIEDAM- Bram Ladage op de Koemarkt in Schiedam neemt vanmiddag feestelijk afscheid van Natascha en François de Heer. Het stel gaat het nieuwe pannenkoekenhuis uitbaten aan de Buitenhavenweg.

Het afscheidsfeestje bestaat uit het gratis uitdelen van patat, schminken, een rondlopende mascotte en er wordt voor muziek gezorgd (top 40 en kinderliedjes). Het feestje wordt gevierd van 12.00 tot 17.00 uur.

Het nieuwe pannenkoekenhuis aan de Buitenhavenweg in Schiedam wordt een filiaal van de Zuid-Hollandse keten Pannenkoe. Er is door de franchisenemers bewust voor de aankoop van het voormalige VVV kantoor gekozen (280.000 euro k.k.), boven een aantal andere opties. Vooral de nostalgische achtergrond van het gebouwtje langs de Schie gaf de doorslag.

De oudste Pannenkoe is gevestigd in Bleiswijk en is in 2010 geopend. Het concept, bedacht en uitgewerkt door Joost Suijten, Rolf Mampaey en Ewout Mampaey, sloeg aan en drie maanden later opende de tweede vestiging haar deuren in Krimpen aan den IJssel. De daaropvolgende jaren is de Pannenkoe blijven vernieuwen en ontwikkelen. Sinds 2013 kunnen gasten ook terecht in Berkel en Rodenrijs en Leidschendam. In 2015 is Pannenkoe Gouda geopend. Sinds 2 april 2016 is er in Spijkenisse een zesde koe bij de kudde gekomen. De vestiging in Schiedam wordt nummer zeven.

2 gedachten over “BRAM LADAGE SCHIEDAM ZWAAIT KOEKENBAKKERS UIT

  1. De timo kindershow wenst de bramladage medewerkers veel plezier toe met hun nieuwe baan bij het pannenkoekenhuis!!!
    Met vriendelijke groet Raijmond Keijzer. (Balloon modulator)

  2. @de adblocker-blocker: flikker op . Ik weiger te whitelisten. Wil je ads, dan moet je maar zorgen dat ze volgens de regels van acceptable ads zijn. 99% van de mensen met adblocker whitelisten niet, maar gaan gewoon weg. Ik wil nog wel eens F12>Delete doen om de overlay weg te halen, maar meer dan dat ook niet .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *