RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BRAM LADAGE HEROPENT EIND AUGUSTUS OP KOEMARKT SCHIEDAM

SCHIEDAM- Bram Ladage heropent eind deze maand op de Koemarkt in Schiedam. Dat laat een woordvoerder van het bedrijf desgevraagd weten. “We mikken op augustus, maar goed er kan nog van alles misgaan, waardoor het wat langer duurt”, klinkt het op het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel.

“Het is wel een heropening, dus het zal niet de aandacht krijgen zoals een echt nieuwe locatie, maar er komt een totaal nieuwe constructie. Alles is platgegooid.” De woordvoerder verzekert dat het geen ‘Bram’s Gourmet Frites’ wordt, maar een meer traditionele Bram Ladage, met verse patat. Hiervoor heeft de patatkoning in maart de knoop definitief doorgehakt. Daarna is begonnen met de sloop van de oude kiosk.

Momenteel wordt hard gewerkt aan het nieuwe pand op de Koemarkt.

In 2017 ging er nog het verhaal dat Ladage de gemeente in de weg stond bij haar plannen met de Koemarkt. Eerder zijn de andere kiosken op de Koemarkt al gesloopt, alleen Kong en Ladage bleven hun poot stijf houden.

De friettent op de Koemarkt is sinds 1 januari gesloten.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *