Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BOUWTERREIN BLANKENBURGTUNNEL VLAARDINGEN OPEN VOOR PUBLIEK

VLAARDINGEN- Tijdens de Dag van de Bouw is het bouwterrein van de Blankenburgverbinding geopend voor publiek. Geïnteresseerden zijn welkom op 15 juni tussen 10.00 en 16.00 uur om te komen kijken wat er gebeurt op het bouwterrein.

Kom langs en maak een wandeling over het bouwterrein. Neem een kijkje bij de kistdammen, leer meer over werken op en in het water en zoek met een verrekijker contact met de overkant. Aan beide kanten van het Scheur kunt u het werk voor de nieuwe tunnel bekijken. Langs de route staan grote bouwmachines, voor de kinderen is er een grote zandbak waarin ze zelf kunnen bouwen. Het wordt een leuke dag voor jong en oud.

Bewoners van Rozenburg die graag het informatiecentrum en de werkzaamheden aan de noordoever willen bezoeken, kunnen een gratis kaartje voor het pontje (per fiets) halen bij de ingang van het bouwterrein in Rozenburg.

Het informatiecentrum aan de noordoever is vanaf zaterdag 15 juni geopend. Hier hoort, leest en ziet u alles over de aanleg van de Blankenburgverbinding.

De nieuwe snelweg, de A24, verbindt de A20 bij Vlaardingen (noordoever) met de A15 bij Rozenburg (zuidoever). Meer informatie over het project vind u op www.blankenburgverbinding.nl

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *