Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BORDERTERRIËR VERWOND DOOR HERDERSHOND MAASSLUIS

MAASSLUIS- Hondeneigenaren in Maassluis worden verzocht uit te kijken naar een agressieve herdershond. Aanleiding is een incident dat op vrijdag 3 juli plaatsvond rond 19.00 uur langs het Scheur (Nieuwe Waterweg). Daarbij werd de poot van een hond bijna afgebeten door de herdershond die aangelijnd liep.

De eigenaar van de gebeten borderterriër liep nietsvermoedend met zijn viervoeter in het losloopgebied. Plots viel de aangelijnde herdershond hem aan. Daarbij beet de hond zo hard, dat het pootje doormidden is gebroken en puur bij elkaar werd gehouden door de huid van het hondje.

De kosten van de operatie en de behandeling bij de dierenarts zijn inmiddels opgelopen tot bijna 4.000 euro en kunnen nu niet worden verhaald op de verzekering. De baasjes van de herdershond zouden niet hebben willen meewerken aan een onderzoek en een melding bij de politie.

Weet u meer over deze zaak? De eigenaar van het slachtoffer verzoekt u in dat geval contact op te nemen met de politie Vlaardingen 0900-8844, onder vermelding van dossiernummer PL1700-2020220 393-2.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “BORDERTERRIËR VERWOND DOOR HERDERSHOND MAASSLUIS

  1. Ik mag hopen dat die herdershond ook eens de verkeerde hond tegenkomt bv. een echte Dobermann ( maar die zijn er niet zoveel meer ) ; Maar , alle gekheid op een stokje , de eigenaar blijft altijd verantwoordelijk voor het gedrag van zijn hond en ik hoop dat ze die snel oppakken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *