Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BOOTCAMP VOOR ROLSTOELERS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Maak kennis met Social Bootcamp! Morgenmiddag van 13.30 tot 14.30 uur is er een gratis kennismakingsles in de Stadsgehoorzaal. Een serieuze work-out samen met ouderen in een rolstoel. De rolstoelen worden hierbij als fitnessapparaten gebruikt.

Social Bootcamp combineert een serieuze work-out met een sociaal component: sporters gaan met ouderen en jongeren (tussen de 14 en 99 jaar) in een rolstoel samen op bootcamp. Daarnaast is de locatie voor de bootcamp uniek: de Stadsgehoorzaal! 

Iedereen is welkom en kan samen met zijn of haar mantelzorger, buurvrouw, dochter, man en vrouw deelnemen. De eerste Social Bootcamp in Vlaardingen vindt plaats op maandag 7 oktober in de Week van de Eenzaamheid. Het is een onderdeel van de sociale sportschool waarvan Running Friends Company partner is in Vlaardingen en Schiedam.

Bent u sporter of bent u diegene in de rolstoel, maar heeft u nog geen sportpartner? Geef u gerust op, de organisatie zal voor u een sportpartner zoeken.

Aanmelden voor de bootcamps kan via info@runningfriendscompany.nl 
 
Kosten: op 7 oktober is de proefles GRATIS, mede mogelijk gemaakt door Gemeente Vlaardingen en de Stadsgehoorzaal. 

Bij voldoende animo wordt de les wekelijks aangeboden. Na de gratis proefles wordt er voor de wekelijkse les een bijdrage gevraagd.

Klik hier voor alle activiteiten in de Week tegen Eenzaamheid van 1 t/m 8 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *