Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BOMEN KAPPEN VOOR VERBREDING A20 VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Om ruimte te maken voor de rioleringswerkzaamheden ten behoeve van de Blankenburgverbinding is het noodzakelijk dat er in februari en maart langs de A20 en de Broekpolderweg bij Vlaardingenbomen worden verwijderd. Daarna vindt er archeologisch onderzoek plaats om eventuele archeologische vondsten veilig te stellen. Alle verwijderde bomen worden gecompenseerd met nieuw aan te planten bomen.

Vanaf maandag 24 februari worden voor het verleggen van rioleringen van de gemeente Vlaardingen, bomen in de middenberm van de Broekpolderweg verwijderd. Bij de hockeyvelden aan de Kooikerswegworden bosschages verwijderd. Ook worden bomen langs de A20 ter hoogte van de scoutingverenigingen verwijderd en langs de Broekpolderweg bij oprit 8 richting Hoek van Holland.

Vanaf medio maart wordt voor de verbreding van de A20 en het aanpassen van de op- en afritten naar de nieuwe situatie, een rij bomen langs afrit 8 Vlaardingen-West richting Rotterdam verwijderd.

Langs de A20 staan enkele zieke bomen en bomen waarvan takken over de weg hangen. Deze bomen en takken worden weggehaald of gesnoeid.

Eventuele verkeersmaatregelen voor bovenstaande werkzaamheden worden ter plekke aangegeven en zijn te vinden op www.blankenburgverbinding.nl.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *