Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BOB OFFENBERG UIT SCHIEDAM OP DRIE

SCHIEDAM- Vanuit het niets is de Schiedamse zanger Bob Offenberg woensdagavond binnengekomen op nummer drie in de Verzoekparade van TV-Oranje. Dat betekent dat de nieuwste singel van de Schiedammer tot één van de meest gekozen clips van dit moment behoort (Klik HIER). In de dagelijkse hitlijst met de populairste vijftien clips laat hij onder meer de Vlaardingse Rita Young achter zich (klik HIER). Zij moet genoegen nemen met een zevende plaats in de lijst.

De Vlaardingse Rita Young verzorgt met de Stichting Muzikaal Onthaal Vlaardingen op 14 december een show in I'cugini, aan de Wilhelminahaven te Vlaardingen. Met medewerking van: Sylvia Smit, Riny Valentijn, Kees Plat. Aanvang 14.00 uur. Zaal open om 13.00 uur. Entree voorverkoop 5 euro per persoon. Aan de kassa 7,50 euro.
De Vlaardingse Rita Young verzorgt met de Stichting Muzikaal Onthaal Vlaardingen op 14 december een show in I’cugini, aan de Wilhelminahaven te Vlaardingen. Met medewerking van:
Sylvia Smit, Riny Valentijn, Kees Plat.
Aanvang 14.00 uur. Zaal open om 13.00 uur. Entree voorverkoop 5 euro per persoon.
Aan de kassa 7,50 euro.

Het nummer ‘Laat me zweven’ is een cover van de oude hit Yellow River van Christie en werd van een Nederlandstalige tekst voorzien door Frans Bauer en Laurens van Wessel.

Stemmen voor een nog hogere notering voor de twee regionale artiesten kan via de website van het digitale tv-station. Klik HIER.Bob Offenberg 2