Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BOA’S GEDOGEN BELIJDEN CORONAGELOOF VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- In Vlaardingen hebben handhavers van de gemeente afgelopen woensdagmiddag de tijdelijke opening van twee cultuurpodia gedoogd. De Stadsgehoorzaal en de Kroepoekfabriek hebben vanaf het begin contact gehad met de gemeente om duidelijke afspraken te maken over het verloop van de actie om opzichtig de hoax te omarmen, waaronder een aangekondigd bezoek van de boa’s. “Zij zagen al snel dat het er netjes uit zag, wensten ons een fijne middag en hopen ook met ons mee dat we snel weer open mogen, want daar gaat het uiteindelijk om” aldus directeur Renske Verbeek in een interview met NPO Radio 5.

Afgelopen woensdag is bezoekers zonder QR-code de toegang geweigerd. Wie wel binnen mocht bij de gesubsidieerde instellingen werd verplicht tot het opzetten van een mondkap en er werd gepoogd 1.5 meter afstand op te dringen. Alles om een pandemie te suggereren.

Het toepassen van toegang met een QR-pas zou dienen ter bestrijding van een fictief virus met de dodelijkheid van een griep. Aan de QR-pas is een wereldwijde prikcampagne gekoppeld met een ongecontroleerde, experimentele gentherapie, waaraan, alleen in de EU, nu al honderdduizenden mensen zijn overleden.

Iedereen die meewerkt aan dwang en drang op mensen om zich te onderwerpen aan een medisch of wetenschappelijk experiment, maakt zich schuldig aan een misdaad tegen de menselijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *