RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BLOEMEN VOOR REDDERS MAASSLUIS

MAASSLUIS- Vier medewerkers van Stadsbedrijf Maassluis zijn in het zonnetje gezet door wethouder Corine Bronsveld (CDA) en de gemeentesecretaris. De vier schoten vorige week aan de Albert Schweitzerdreef te hulp toen zij hoorden dat er een man in een vijver lag.

Gina en Frans van Stadsbedrijf die afval aan het inzamelen waren, hoorden van een bewoner dat de man in een vijver lag. Ze bedachten zich geen moment en schoten te hulp.

In de vijver troffen zij een ongeveer 74-jarige man die vastgezogen zat in de modder. De man was tijdens het uitlaten van de hond op het natte gras uitgegleden. Gina heeft de onfortuinlijke man met een bezemsteel boven water weten te houden en Frans probeerde hem uit de modder te bevrijden.

Unal en Ridwan, twee medewerkers van Wallaard (ingehuurd door Stadsbedrijf) die in de buurt wilgen aan het knotten waren, hielpen ook mee. Samen lukte het om de man uit het water te trekken voor hij kopje onder zou gaan. De man is ter plekke onderzocht door ambulancemedewerkers. Hij mankeerde gelukkig niets.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *