Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BLIJVENDE TWIJFELS VERZAKKINGEN SPORTPARK SCHIEDAM

SCHIEDAM- De plaat waarop het veld van Sportpark Willem-Alexander in Schiedam is aangelegd stabiliseert zich. Dat zou blijken uit monitoring door een onderzoeksbureau. Volgens de onderzoekers betekent dit dat de situatie met de verzakkingen op het sportpark minder ernstig zijn dan werd aangenomen. Ook zou de veiligheid zijn geborgd. Aannemer A4all heeft onlangs een andere externe deskundige opdracht gegeven voor een extra grond-mechanisch onderzoek om de conclusies uit het eerste onderzoek te toetsen. A4all en Rijkswaterstaat menen daarom dat het nu nog te vroeg is om een definitief standpunt in te nemen.

In het meest noordelijke voetbalveld (veld 3) werd vorig jaar een verzakking geconstateerd. Om blessures bij sporters te voorkomen is dit veld in augustus buiten gebruik gesteld en zijn herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Nadat de oneffenheden in het veld waren verholpen, is het veld op 12 oktober weer vrijgegeven voor gebruik. Vanwege verzakkingen bij een deel van de vloer van de indoor atletiekbanen zijn in augustus drie banen eveneens afgesloten. Deze zijn sindsdien niet meer in gebruik.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *