Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BLIJVENDE TWIJFELS HUURDERSBELANGENORGANISATIE SCHIEDAM

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam meldt regelmatig contact te hebben met de Stichting Huurdersbelangenorganisatie Woonplus (HOW). Tot verbazing van de OuderenPartij Schiedam (OPS). De OPS vindt dat de HOW nauwelijks bekend en bereikbaar is voor de huurders van Woonplus. De gemeente moet daar verandering in brengen, vindt OPS. Het gemeentebestuur van Schiedam heeft er ondertussen alle vertrouwen in dat de HOW een goede basis aan het neerzetten is.

De seniorenpartij komt met schriftelijk vragen. De partij wil van het stadsbestuur weten hoe dat regelmatige contact van de gemeente met het HOW er uit zag en ziet, vooral ook de frequentie van de contacten. De OPS wil daarnaast graag weten waarop het vertrouwen van het Schiedamse college in het HOW is gestoeld.

Tot april ontving het Schiedams Overleg Bewoners Organisaties (SOBO) subsidie van de gemeente om op te treden als onafhankelijke belangenbehartiger van de huurders. Nu die subsidie is gestopt zou het HOW bij uitstek de club moeten zijn waar de huurders van Woonplus terecht kunnen.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *