Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BLIJVENDE STILTE ROND OPVANG ‘VLUCHTELINGEN’ SCHIEDAM

Volgens Nieuwe Revu is in elk geval bij een deel van de asielaanvragen de herkomst van de indieners uiterst twijfelachtig. Vanaf 750 euro is een vals Syrisch paspoort te koop. Om dit te bewijzen werd een valse pas aangeschaft voor 825 dollar met de beeltenis van Mark Rutte. Met pasfoto, correcte geboortedatum, maar vier jaar jonger en onder de naam 'Malek Ramadan'. Het paspoortnummer is: 002-15-L032380. Z’n ouders heten Ahmed en Hiba.
Volgens Nieuwe Revu is in elk geval bij een deel van de asielaanvragen de herkomst van de indieners uiterst twijfelachtig. Vanaf 750 euro is een vals Syrisch paspoort te koop. Om dit te bewijzen werd een valse pas aangeschaft voor 825 dollar met de beeltenis van Mark Rutte. Met pasfoto, correcte geboortedatum, maar vier jaar jonger en onder de naam ‘Malek Ramadan’. Het paspoortnummer is: 002-15-L032380. Z’n ouders heten Ahmed en Hiba.

SCHIEDAM-Het blijft onduidelijk wat Schiedam gaat doen nu het stadsbestuur heeft aangegeven te onderzoeken op welke manier eventueel ‘vluchtelingen’ worden gehuisvest. Namens de diverse raadsfracties in Schiedam heeft Catelijne de Groot (AOV) aangegeven de verdere ontwikkeling af te wachten.

Afgelopen donderdag vond een brainstormsessie plaats over de mogelijke opvang. Vrijwel eendrachtig wordt door alle partijen over de inhoud van die bijeenkomst gezwegen.

Ondertussen worden Nederlandse gemeenten enorm onder druk gezet om de circa zevenhonderd ‘vluchtelingen’ die per dag Nederland binnenkomen allemaal te huisvesten. Dat heeft Jos Wienen van de asielcommissie van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) woensdagavond gezegd in het tv programma Netwerk.

Volgens de VNG is er geen rede tot zorg over de toestroom, men verwacht ‘ niet dat er veel terroristen tussen zitten’ .

3 reacties op “BLIJVENDE STILTE ROND OPVANG ‘VLUCHTELINGEN’ SCHIEDAM

  1. Niks aan de hand mensen. Er zitten maar weinig terroristen tussen! Waarom niet gewoon keihard liegen en beweren dat er zeker helemaal geen terroristen meekomen. O nee, als straks de eerste bom is afgegaan kunnen ze zich in hun volgende leugen vastbijten.

  2. Acute noodopvang zal nog veel en vooral heel lang nodig zijn. De run op onze verzorgingsstaten begint nu een beetje op gang te komen. Er leven nog minstens 1 miljard Syriërs onder de armoede-grens, zoals Malek Ramadan, die hun schrijnende nood nog onder willen brengen. Die hele massa komt zodra ze de paar duizend Euro gestolen hebben die nodig is om een kaartje te kopen bij de mensensmokkelaar.

    Aangemoedigd door de lage prijzen van Syrische paspoorten en de veroordelende uitspraken van de Verenigde Nazi’s, tegen meer verstandige landen die liever in hekken en versperringen investeren dan te stunten met de toekomst van hun kinderen.

  3. En de MSM-groupies (ze durven zichzelf journalisten te noemen -hoe pervers wil je het hebben ?) – maar krijsen, jubelen, gillen en juichen (maar boven alles doofpotten, vandaar die constante stroom van mooie kindjes in de vuurlinie terwijl 85% van de gelukszoekers jonge agressieve soennitishe mannen zijn)

    Ik wil mijn Europa terug !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *