Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BLIJVENDE HINDER DFDS VLAARDINGEN: ONDANKS VERKEERSREGELAARS

VLAARDINGEN- Het sinds vrijdagochtend inzetten van verkeersregelaars op de Vulcaanweg in Vlaardingen-Oost heeft nauwelijks effect op de verkeersveiligheid en de doorstroming van het verkeer. Vrijdagavond melden verkeersdeelnemers alweer hinder van vrachtwagens van DFDS die het knooppunt Vijfsluizen blokkeren.

Afgelopen vrijdag liet de gemeente Vlaardingen weten te starten met de verkeersregelaars om 08.00 uur in de ochtend. De gemeente had, in samenwerking met DFDS, besloten om verkeersregelaars in te zetten op het kruispunt van de Vulcaanweg richting de gate bij DFDS en de KW-Haven. Deze maatregel is getroffen vanwege de grote verkeersdrukte rond DFDS in de aanloop naar de Brexit. De verkeersveiligheid en de doorstroming van het verkeer kunnen door inzet van verkeersregelaars beter worden gegarandeerd, denkt men op het stadhuis.

Met ingang van woensdag 9 december werken de verkeersregelaars op werkdagen van 12.00 tot 20.00 uur om het verkeer in goede banen te leiden. De verkeerslichten zijn dan uitgeschakeld. DFDS verwacht dat de huidige drukte tot en met 18 december aanhoudt. In die periode zullen de verkeersregelaars aan het werk zijn. Zo nodig volgen in de komende dagen nog aanvullende maatregelen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “BLIJVENDE HINDER DFDS VLAARDINGEN: ONDANKS VERKEERSREGELAARS

  1. Ik word er zo moe van dat de Brexit overal de schuld van krijgt. Het is daar al een zooitje ver voordat Brexit ter sprake kwam. Kunnen de streepjespakken bij de gemeentes nou niet gewoon toegeven dat ze een fout hebben gemaakt bij het opzetten van de infrastructuur. Jaren voor de Brexit stonden er al files vanaf het Julianapark in Schiedam tot aan de KW haven in Vlaardingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *