Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BITCH FIGHT OP POLITIEBUREAU VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Een 45-jarige Ethiopische moet voor de rechter verschijnen, omdat zij zou hebben gevochten met een politieagent in Vlaardingen. Ook wordt de vrouw verdacht van het beledigen van een politiemedewerkster.

De vrouw uit Rotterdam is op 30 januari 2020 met haar auto aan de kant gezet door de Vlaardingse politie. Het vermoede bestond dat de vrouw gedronken had. Ze weigerde mee te werken aan een alcoholcontrole. In plaats daarvan heeft ze zich met geweld verzet tegen de agent die haar aanhield om mee te nemen naar het bureau. Het verzet bestond eruit zich in een andere richting te bewegen dan verbalisant haar wilde hebben, zich los te maken uit de geplaatste transportboeien, en zich los proberen te trekken uit een armklem van de agent. Ook werd de politieman meermalen bekrabt en geknepen in diens onderarmen. De diender liep verwondingen op, te weten krassen en blauwe plekken.

Op het politiebureau werd geweigerd mee te werken aan een ademonderzoek. De medewerkster op het bureau kreeg woorden te verduren als: ‘Je bent niet objectief, prutser, met je lelijke, zielige rotkop. Moet je haar nu zien kijken met haar tijgerprintje en lelijke legging’, althans woorden van gelijke beledigende aard en strekking.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “BITCH FIGHT OP POLITIEBUREAU VLAARDINGEN

  1. Misschien was het allemaal wat rustiger verlopen als de betreffende agent of agente (legging met tijgerprint?) deze dame met wat meer sociale vaardigheden had benaderd. Onder de term bitch fight of zwaar verzet versta ik ook wel wat anders dan de andere kant oplopen dan de diender (in legging met tijgerprint?) wenste. Ook is het opmerkelijk dat de dame haar handboeien kan afdoen. Dit riekt naar een sensatie artikel dat aan alle kanten rammelt. Of de agentjes hebben zich bij de aanhouding gedragen zoals ik helaas vaker heb gezien. Dan hoef je niet uit Ethiopië te komen om uit je stekker te gaan.

  2. Als het een oostblokker was geweest die bezopen had rondgereden was er een ander geluid te horen geweest. Bij mij maakt het niet uit. Een ieder, zonder aanziens des persoon, ras afkomst of kleur mag van mij als ze bezopen zijn tegen een betonnen paal zich te pletter rijden en als dat niet lukt, opgepakt worden, rijbewijs innemen en vernietigen evenals hun auto.
    Volgende keer bij staande houding van deze zuipschuit maar met fluweel ingelegde transportboeien transporteren? De betrokken agente heeft zelfs nog geprobeerd om door haar uniform te verwisselen voor een legging met tijgerprint dit gelukzoekertje een thuisgevoel te geven. Volgende keer ook nog een paar palmbomen neerzetten?
    En bij het vertrek van het bureau volgende keer een taxi bestellen op kosten van de gemeenschap?
    Uiteraard niet vergeten formulieren mee te geven van: RADAR, BLM, etcetera om daar haar beklag te kunnen doen. Foei foei, stoute racistische politie om een zuipschuit aan te houden met een kleurtje. Puur etnisch profileren om iemand die zigzaggend over de weg rijd staande te houden en niet door te laten rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *