RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BINNEN 300 METER OPLAADPAAL SCHIEDAM

SCHIEDAM- Tot december 2018 komen er zo’n honderdvijfentwintig extra oplaadpalen voor elektrische auto’s bij in Schiedam. Iedere Schiedammer kan daardoor binnen driehonderd meter van de woning een oplaadpaal bereiken.

Het plaatsen van een oplaadpaal vindt plaats op aanvraag en het aantal aanvragen bepaalt uiteindelijk het totaal geplaatste oplaadpalen. Het kan zijn dat een oplaadpaal niet wordt geplaatst als daar teveel bezwaren tegen zijn, bijvoorbeeld van bewoners of andere bezwaren.

Deze oplaadplaatsen worden niet onttrokken aan de huidige parkeervoorzieningen, maar bieden voor gebruikers met elektrische auto’s de gelegenheid om de auto op te laden tijdens het parkeren. In het gereguleerd parkeergebied moet de gebruiker van deze oplaadplekken overigens ook in het bezit zijn van een parkeervergunning of parkeergeld betalen bij de parkeerautomaat of via mobiel parkeren.

Foto: archief

2 reacties op “BINNEN 300 METER OPLAADPAAL SCHIEDAM

  1. Het staat er echt: Deze oplaadplaatsen worden niet onttrokken aan de huidige parkeervoorzieningen. Waar komen dan die extra paarkeerplaatsen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *