WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BIJZONDER SPONSORCONTRACT CION VLAARDINGEN

Vanaf komend seizoen zal de selectie van voetbalvereniging CION in nieuwe presentatie kleding en wedstrijd tenues rondlopen met daarop de nieuwe hoofdsponsor Voscon B.V. uit Vlaardingen. Het bedrijf sponsort al een aantal seizoenen reclameborden langs het veld van het 1e elftal en twee seizoen geleden hebben zij de jongens van het 5e elftal al voorzien van nieuwe wedstrijd tenues. Het bestuur van CION, vertegenwoordigd door Sebas Verburgh en John Bel, hebben de mannen van Voscon B.V. weten te overtuigen om vanaf dit seizoen de selectie te sponsoren met nieuwe (wedstrijd-) kleding.
Vanaf komend seizoen zal de selectie van voetbalvereniging CION in nieuwe presentatie kleding en wedstrijd tenues rondlopen met daarop de nieuwe hoofdsponsor Voscon B.V. uit Vlaardingen. Het bedrijf sponsort al een aantal seizoenen reclameborden langs het veld van het 1e elftal en twee seizoen geleden hebben zij de jongens van het 5e elftal al voorzien van nieuwe wedstrijd tenues. .

VLAARDINGEN- Voscon B.V, de nieuw hoofdsponsor van voetbalvereniging CION in Vlaardingen, heeft een bijzonder sponsorcontract afgesloten met de club.

De directie van Voscon komt vanaf aankomend seizoen met een ‘fair play budget’. Dit houdt in dat er bijvoorbeeld na een rode kaart of bij verlies van een vereniging uit Vlaardingen, Schiedam of Maassluis een bedrag wordt ingehouden. Indien het 1e elftal zich niet weet te plaatsen in de top-5 van de competitie zal ook een overeengekomen bedrag worden ingehouden.

Uiteraard werkt het ook andersom, wanneer er gewonnen wordt van een vereniging uit Vlaardingen, Schiedam of Maassluis zal er een bedrag worden bijgeschreven. Ook zullen er bedragen worden bijgeschreven bij een kampioenschap, periode of een positief bericht in de media.

Het bedrag kan oplopen tot een maximum bedrag dat door Voscon, aan het einde van het seizoen, ter beschikking zal worden gesteld aan de vereniging.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *