WATERWEG ACTUEEL

BIJNA 90.000 EURO VOOR MANAGER STADSPROMOTIE SCHIEDAM

BIJNA 90.000 EURO VOOR MANAGER STADSPROMOTIE SCHIEDAM

SCHIEDAM- De ad interim teammanager Stadspromotie mag van het gemeentebestuur van Schiedam voorlopig nog aanblijven voor een bedrag van 89.000 euro. Het gaat om een tijdelijke inzet, waarmee wel wordt afgeweken van het inkoop- en aanbestedingsbeleid 2015.

De Stichting Promotie Schiedam ontvangt al een subsidie van 496.92 euro. De subsidie is opgebouwd uit 456.920 euro voor de stichting en 40.000 euro voor communicatiepakketten rond evenementen en activiteiten.

Alle inspanningen van stadspromotie met het nieuwe merk S’DAM, om het imago van Schiedam te verbeteren, hebben weinig opgeleverd, blijkt uit Het Steden en streken Merken onderzoek van Beerda. Wel is er waardering voor de horecafaciliteiten. Het Steden en streken Merken onderzoek van Beerda is een tweejaarlijks onderzoek wat onder Nederlanders in het hele land wordt uitgevoerd.

Schiedam wil zich duurzaam profileren als een levendige woon- en werkstad in een decor van typerend cultureel erfgoed met innovatieve bedrijvigheid waarin eigentijdse vormen van kunst en cultuur centraal staan, meldt het gemeentebestuur in de nota Stadsmarketing. ‘ Om dit te bereiken zijn scherpe keuzes nodig.’

Webradio Torpedo

februari 14th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *