Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BIJNA 250 EURO VOOR ZAAL BEATRIX SCHIEDAM DOOR ONLINE POKEREN

SCHIEDAM- Er is 239 euro opgehaald voor Zaal Beatrix in de Lange Kerkstraat te Schiedam door het online spelen van het Open Nederlands Kampioenschap Poker.

Afgelopen zondag zou het Pokerkampioenschap van Schiedam georganiseerd worden. Naar aanleiding van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus kon de voorronde niet plaatsvinden bij Zaal Beatrix. De organisatie heeft een creatieve manier gevonden om het pokerkampioenschap toch plaats te laten vinden; namelijk online. Omdat de horeca in deze tijd zwaar geraakt wordt door de gevolgen van het coronavirus, doneert het ONK Poker 1 euro per deelnemer aan de speellocatie waar het kampioenschap eigenlijk plaats zou vinden. Toen de registratie gesloten was stonden er maar liefst 293 poker liefhebbers op de deelnemerslijst.

Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en het spelplezier. Na ongeveer 4 uur online pokeren was het Norman Wildenborg die won en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Schiedam mag noemen. Daarnaast kwalificeert hij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2020 op 4 en 5 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde Patrick Bos. Hij kwalificeert zich samen met Marc de Baaij (3e) en Arne de Kindt (4e) ook voor de finale in juli. Daarnaast werden er nog vijftien tickets gewonnen voor de halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Schiedam is HIER te vinden.

Foto: archief 

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *