Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BIBLIOTHEEK VLAARDINGEN PRIJST TAALVRIJWILLIGERS

VLAARDINGEN- Op donderdag 13 februari hebben 14 nieuwe taalvrijwilligers de basistraining Taal voor het Leven afgerond. De training, die ontwikkeld is door StichtingLezen & Schrijven en die uit vier dagdelen bestaat, is bedoeld voor vrijwilligers die stadsgenoten willen ondersteunen bij het leren van de Nederlandse taal.

De laatste trainingsbijeenkomst werd feestelijk afgesloten. Monique van der Laar, Taaltrainer van Stichting Lezen & Schrijven reikte alle 14 vrijwilligerseen certificaat van Taal voor het Leven uit. Na de training zijn de vrijwilligers klaar om aan de slag te gaan voor de Bibliotheek de Plataan en het Taalcentrum. Als intaker bij de spreekuren, als Taalmaatje, in het Taalcafé, of als docent voor de klas.

De Bibliotheek heeft nog steeds nieuwe vrijwilligers nodig. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jacqueline Blijleven (Coördinator Vrijwilligers)voor een persoonlijke kennismaking via jblijleven@bibliotheekvlaardingen.nl of bel 085-043 67 41. Aanmelden de website kan natuurlijk ook www.debibliotheekdeplataan.nl > Vacatures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *