Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEZWAAR BEWONERSORGANISATIE SCHIEDAM AFGEWEZEN

SCHIEDAM- Het bezwaar van het Schiedams Overleg Bewoners Organisaties (SOBO) tegen de subsidiestop is ongegrond verklaard door de bezwaarschriftencommissie. Het gemeentebestuur neemt het advies van de commissie over. Het SOBO draait op voor de proceskosten.

Het SOBO liet in het jaarverslag nog weten te hopen op herstel van de goede (subsidie)relatie met de gemeente, zoals die de afgelopen 33 jaar bestond.

In het jaarverslag maakt de vereniging vooral duidelijk dat men zich blijft inzetten voor de behartiging van de belangen van individuele huurders van Woonplus. De gemeente heeft inmiddels meer vertrouwen in de Stichting Huurdersbelangenorganisatie Woonplus (HOW).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “BEZWAAR BEWONERSORGANISATIE SCHIEDAM AFGEWEZEN

  1. Na 4/5 benaderingen naar de Stichting Huurdersbelangenorganisatie Woonplus (HOW). heb ik het vandaag via de site geprobeerd!!
    De vernieuwbouw van de Wiltonflats door Woonplus is een financiële wurging!, als je het niet kan betalen dan ga je maar goedkoper wonen! Mensen onder de 55 jaar moeten maar weggaan? Ontkenning gelekte bouwplannen? en ga zo maar door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *