WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEWONERSAVOND BEATRIXPARK SCHIEDAM

SCHIEDAM- Voor geïnteresseerden wordt vanavond een bewonersavond georganiseerd over het beheer- en onderhoudsplan van het Schiedamse Beatrixpark.

De afgelopen jaren heeft het Beatrixpark een verandering ondergaan. Het groen is opgeknapt net als de paden en de bruggen. Ook zijn er camera’s geplaatst en nieuwe bewegwijzering aangebracht. Dankzij de Stichting Vrienden van het Beatrixpark is de speeltuin Fort Drakensteijn grondig opgeknapt en aangevuld met een natuurspeelplek.

Nu de werkzaamheden in het kader van het project Beatrixpark zijn afgerond, wordt het projectgebied Beatrixpark overdragen aan het regulier beheer door de gemeente Schiedam. Om te zorgen dat wat mooi is, ook mooi blijft de komende jaren, is er een beheer- en onderhoudsplan opgesteld voor het Beatrixpark waarin is aangegeven hoe en hoe vaak welke gebieden in het Beatrixpark worden onderhouden.

De gemeente wil dit beheer- en onderhoudsplan voor het Beatrixpark aan u presenteren tijdens de bewonersavond. Aanmelden voor deze avond kan bij mevrouw Sandra de Veth (projectassistent) via email contact@schiedam.nl.

U bent welkom van 19.30 tot 21.00 uur in De Ark, Hargplein 101 Schiedam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *