WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘BEWONERS VLAARDINGER-AMBACHT NIET GEHOORD’

VLAARDINGEN- Het Bewonersplatform Oud Ambacht spreekt tegen dat er goede contacten lopen met de gemeente over de situatie rond de nieuwbouw op het voormalige Van der Kooijterrein aan de Kethelweg. Het bewonersplatform zou dan ook per toeval hebben vernomen dat het bestemmingsplan voor dit project op dinsdag 7 februari door het college is vastgesteld. In een brief aan burgemeester en wethouders merken de bewoners op: ‘Als er al met ons gesproken werd was dat telkens na veel aandringen onzerzijds. Ook nu is er dus van enige communicatie geen sprake geweest.’

Wat het bestemmingsplan betreft: ‘Behalve op het punt van bezonning wordt op andere zienswijzen niet of nauwelijks ingegaan zoals op het belangrijke punt van het verhogen van de parkeerdruk door het realiseren van dit project en toch wordt dit plan binnenkort aan de gemeenteraad voorgelegd. Zou het niet veel juister en respectvoller geweest zijn de indieners eerst te informeren of nog mooier met hen in gesprek te gaan? Zeker omdat de indieners nu al negen maanden op een antwoord wachten’, aldus het Bewonersplatform Oud Ambacht.

2 gedachten over “‘BEWONERS VLAARDINGER-AMBACHT NIET GEHOORD’

  1. De bewoners willen toch niet beweren dat het aantrekkelijker is om die ouwe zooi te laten staan? Dat trekt alleen maar louche volk. Je kunt toch niet alle upgrade van wijken tegenhouden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *