RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEWONERS SCHIEDAM-WOUDHOEK DURVEN BUURTFEEST AAN

SCHIEDAM- Bewoners van de Voorberghlaan in Schiedam-Woudhoek laten zich niet afschrikken door tal van nieuwe regels, hun jaarlijkse straatfeest op 19 september gaat door. Het feest met kinderactiviteiten en een barbecue is onderworpen aan de anderhalvemetermaatschappij en het verbod op het gebruik van wegwerpplastic. Op overtredingen staan forse boetes.

De eerste boete voor het gebruik van wegwerpplastic bij een evenement in Schiedam gaat direct 4.150 euro kosten (of 3 maanden gevangenisstraf opleveren). Dat heeft de gemeenteraad eind vorig jaar besloten. Het verbod op wegwerpbestek zou nodig zijn om extra afval en plastic te voorkomen.

Daarnaast moeten er volgens de geldende noodverordening zogenaamde hygiënemaatregelen worden getroffen, waarmee waarmee de autoriteiten menen dat verspreiding van een griepvirus (Covid-19) kan worden tegengegaan.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “BEWONERS SCHIEDAM-WOUDHOEK DURVEN BUURTFEEST AAN

  1. Toch wel iets aparts, volledig ingepakt een feestje en barbecue, wat zullen we er van genieten. Hoop voor de deelnemers dat het weer een beetje meezit en er geen tweede golf is. Denk dat de gemeente er vlak voor komt met een samenscholingsverbod, want ja stel je voor dat je burgers het naar hun zin hebben.

  2. Simpel paar mensen BBQ midden op een plek zet BBQ tegenover elkaar en de bakkers kijken elkaar aan… Zetten alles wat gaar is op tafel neer… en je gaat om en om wat halen en lekker in je tuint of bij je voordeur opeten. Als je heel inventief bent kan het best lukken

    Ik ken iemand die vanuit tuin pannenkoeken aan kids geeft. Tafeltje voor het hek en kind zet bord neer stap naar achter hup pannenkoek erop en vervolgens komt de volgende. Mooie plekken op grasveld maken en zitten maar…. Het kan echt op leuke ludieke manieren. Mensen moeten hun hoofd niet laten hangen en zeuren maar schouders eronder en zo krijg je de leukste oplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *