Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEWIJS GELEVERD: DROGE VOETEN BIJ CHINA GARDEN VLAARDINGEN

Vanaf nu altijd droge voeten.
VLAARDINGEN- Het bewijs is geleverd, bij het populaire Chineesrestaurant China Garden aan de Maasboulevard in Vlaardingen houden ze volgend jaar de voeten droog. Het pand in aanbouw doorstond vorige week woensdag moeiteloos het eerste hoogwater van dit seizoen met 2.05 meter boven Normaal Amsterdams Peil (NAP), dankzij een betonnen verhoging van circa 1 meter, waarop de hele staalconstructie is gebouwd. Vanmiddag hield de familie Chou een rondleiding door hun nieuwe pand voor alle media die er toe doen. Er werd naar hartenlust gefilmd en gefotografeerd.

Jun Chou junior laat zien waar de keuken komt, waar de gasten worden ontvangen, leidt zijn toehoorders via de wenteltrappen naar de eerste en tweede etage en natuurlijk naar het beoogde terras. Aan het terras heeft het bedrijf zijn bijnaam immers te danken: het Platje. Vanuit bijna alle hoeken van het pand is het uitzicht indrukwekkend met alle schepen die voorbij varen, maar zeker op de tweede etage waar een feestzaal wordt ingericht en vanaf het terras op de derde is het eveneens genieten.

De aanvankelijke planning om dit jaar met de kerstdagen al de eerste gasten te onthalen gaat niet lukken door enkele tegenslagen voorafgaand aan de bouw, maar volgend jaar is iedereen weer als vanouds van harte welkom bij de gastvrije, Chinese familie op ‘t Hoofd in Vlaardingen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *