Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘BETREK JEUGD VLAARDINGEN BIJ MAATREGELEN LOCKDOWN’

VLAARDINGEN- ONS.Vlaardingen ziet wel wat in het betrekken van jongeren bij de maatregelen rond de lockdown. De partij verzoekt het gemeentebestuur zulks te organiseren. Dit naar aanleiding van het persmoment van premier Mark Rutte (VVD) met de oproep (ook aan lokale politici) om de jeugd te betrekken bij de genomen maatregelen.

Eerder heeft ONS.Vlaardingen zich al eens ingespannen voor het organiseren van een jongerenbebat, vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. In de praktijk bestond dat debat op het Vlaardingse stadhuis uit ‘pure eenzijdigheid en voorgeschreven reacties in plaats van spontane debatten’, oordeelde raadslid Ron Boers, toen nog van ONS.Vlaardingen, in januari 2018.  De eenzijdigheid zou het resultaat zijn van het onderwijs. Beïnvloeding van de Vlaardingse jeugd via het onderwijs werd onmiddellijk ontkend door de huidige onderwijswethouder Jacky Silos (CDA).

Een jaar later kwamen berichten naar buiten over de anti-Baudet lessen van juf Ingrid op basisschool De Klinker in Vlaardingen-Oost. Kinderen werden bijgebracht om ‘boe’ te roepen als zij Thierry Baudet van Forum voor Democratie zagen.

Inmiddels zijn er meerdere online platforms actief waarop voorbeelden worden getoond van een onophoudelijke stroom aan linkse indoctrinatie via het onderwijs aan de jeugd.

Bij ONS.Vlaardingen voelt men zich desondanks aangesproken om gehoor te geven aan de oproep van Rutte. Belangrijkste argument: ​’Voor ONS.Vlaardingen heeft de Vlaardingse jeugd altijd een hoge prioriteit gehad, zo betrekken we continu de jeugd bij beslissingen en is ONS steunraadslid Thom van Vugt 24 jaar oud.’

Foto (archief, 2018): Jongerenbedat op stadhuis Vlaardingen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *