Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEVACCINEERDEN EERDER ERNSTIG ZIEK: BESTUURDER ZIEKENHUIS SCHIEDAM

SCHIEDAM- Marjolein Tasche, bestuurder van het Franciscus Gasthuis en Vlietland, bekent dat mensen eerder ernstig ziek worden na de covid-prik. In het tv-programma Goedemorgen Nederland (WNL) zegt Tasch letterlijk: ‘Aan de andere kant zien we nu dat de kans om ernstig ziek te worden bij gevaccineerden groter is.’

In hetzelfde programma verdraait presentatrice Welmoed Sijtsma de woorden van de ziekenhuisbestuurder. “Mevrouw Tasche zei net dat de kans dat je ziek wordt als je gevaccineerd bent groter is, maar dat is natuurlijk… bedoelt ze andersom, om dat, om dat, om dat rechtgezet te hebben…”

Van een aantal ziekenhuizen, waaronder het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen en het Maastricht UMC, is bekend dat er vooral patiënten liggen die zich hebben blootgesteld aan de ongecontroleerde, experimentele gentherapie.

51 reacties op “GEVACCINEERDEN EERDER ERNSTIG ZIEK: BESTUURDER ZIEKENHUIS SCHIEDAM

 1. Oké ik ben nu echt het spoor bijster, we gaan nooit de gehele waarheid ontdekken wat wel en niet waar is. En alstublieft geen commentaar over wel en niet gevaccineerden, ik denk echt dat we samen sterk moeten gaan staan om te zorgen dat politici niet meer voor een verdeeldheid in de maatschappij kan zorgen, plus de samen kunnen we eisen dat politici eindelijk eens eerlijk gaan zijn. Mogen burgers ook wob verzoeken aanvragen? Of is dat recht ons ook afgenomen?

  1. Een ieder kan een Wob verzoek indienen, dus ook jij.
   Helaas zijn er instanties en gemeentes die hele pagina’s zwartkleuren.
   Hieronder wat info over het aanvragen.
   Hoe dien ik een Wob-verzoek in?
   U mag informatie opvragen over het handelen van de overheid. U maakt dan gebruik van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Dien een Wob-verzoek in bij de organisatie waarvan u informatie wilt ontvangen.

   Wob-verzoek indienen
   U kunt uw Wob-verzoek het beste schriftelijk indienen. Bijvoorbeeld per e-mail of via een formulier. Informeer eventueel bij de overheidsorganisatie wat de beste manier is.

   Uw Wob-verzoek moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

   U doet uw Wob-verzoek bij een organisatie die onder de Wet openbaarheid van bestuur valt.
   Geef zo precies mogelijk aan waarover u informatie wilt.
   De informatie die u wilt ontvangen, moet ergens zijn vastgelegd. De manier waarop maakt niet uit. Het kan dus gaan om documenten, geluidsbanden, foto’s of video’s.
   Het gaat om informatie die in bezit is van de overheidsorganisatie.
   Het gaat om informatie over het beleid van de organisatie. Of over de voorbereiding of de uitvoering van het beleid.
   Gaat de overheid in op uw Wob-verzoek? Dan is de informatie vanaf dat moment publiek toegankelijk. Bijvoorbeeld via internet.

   Kosten Wob-verzoek
   De Rijksoverheid brengt over het algemeen geen kosten voor de behandeling van Wob-verzoeken in rekening. Afhankelijk van de organisatie moet u soms wel een vergoeding betalen, bijvoorbeeld voor kopieën. Er gelden maximumtarieven voor documenten:

   minder dan 6 kopieën: geen kosten;
   6 tot 13 kopieën: € 4,50;
   14 kopieën of meer: € 0,35 per kopie.
   Wilt u ook een uittreksel of samenvatting van de inhoud van de documenten? Dan betaalt u maximaal € 2,25 per pagina van het uittreksel of de samenvatting.

   Voor kopieën van andere dragers, zoals foto of video, gelden andere kosten. Hoeveel u betaalt is afhankelijk per organisatie. De kosten mogen in elk geval niet hoger zijn dan de kostprijs van het materiaal.

   1. Dank je wel Martin dit is voor mij nu duidelijk. Ik vraag me inderdaad af of zo’n verzoek wordt ingewilligd. Volgens mij moet Hugootje nog WOB verzoeken geven. Aan de tweede kamer. Dus denk dat ik weinig kans maak.

    1. Ik ben zelf pas sinds kort echt wakker, alhoewel mijn twijfels er al sinds een paar maanden zaten. Maar ik zie om mij heen iedereen slapen hoor, op de echte wappies na dan.

    2. Ik denk dat de lijken niet zo heel veel langer onder het tapijt passen. Wat doet het regime als de meute begint te begrijpen dat zij wordt geruimd?

     1. Patiënten naar huis sturen en paniek zaaien in media omdat je zelf je begroting wilt halen en een concurrent de handel niet gunt.

      Hoe worden ziekenhuisdirecteuren zo?
      Hoe leef je dan nog met jezelf?

  2. Gibraltar, het land met hoogte vaccinatie 100%, gaat opslot. Pandemie van de ongevaccineerden? Klopt dus niks van. Stop gewoon met liegen en zeg sorry. Het vaccinren werkt niet.

    1. 100% vaccinatiegraad en oplopende COVID besmettingen en ziekenhuis opnames. Hoeveel bewijs wil je hebben dat vaccineren niet de oplossing is? Lijkt mij dat ze daar de regering in een oneindige lockdown moeten gooien en zelf de zaak moeten gaan runnen.

  3. Heel simpel
   Alle IC patiënten zijn gevaccineerd.
   De kamer mag de officiële cijfers van Nederlandse ziekenhuizen niet hebben van Hugo de Jonge
   En wij gaan naar 2G…
   Iets klopt niet

  4. We worden met elkaar door deze demissionaire club bespeeld, uitgespeeld en ik denk ook belazerd. Het gaat m.i. allang niet meer over bestrijding van het virus, maar over de totale controle van de bevolking.
   Het is diep triest wat er nu gebeurt.

 2. Coronareligie heeft niets met cijfers of feiten, allemaal leugens. En overduidelijk zo dat je wel zwakzinnig moet zijn als je dat niet beseft.

  1. Feiten? Het draait gewoon om dwang en degenen die dit pushen zoals Tasche
   mogen voor deze dwang straks ook verantwoordelijkheid afleggen vooral nu er internationaal steeds meer bijwerkingen naar voren komen

 3. Deze ziekenhuistroela (categorie zorggraaiers) sprak in een live-uitzending per ongeluk de waarheid. En dan is daar een van de vele domme hittepetitjes van dat zg. ‘rechtse ‘ WNL om in al haar dommigheid de boel te pogen recht te breien. Lachen! (Les voor de hoofdredactie: in het vervolg niet van die talentloze wichten aannemen bij dat zg. ‘vrolijk rechts’ met hun hoge piepstemmetjes).

  Het Vlietland puilt dus uit van de geprikten. Dat weten we nu.

  Van een pandemie van de ongeprikten blijft niets meer overeind. En dat terwijl die prik zo goed werkt (LOL). Indien dat waar was lag er niet 1 geprikten. Smoesjes als ‘er zijn nu eenmaal veel meer mensen met dan zonder prik’ snijden geen hout. Indien de prik werkt belandt men niet in het ziekenhuis. Maar ja, vaccinatieschade, aangetast immuunsysteem… Het is allemaal voorspeld.

  Indien ongeprikt zo gevaarlijk is lag het Vlietland inderdaad vol ongeprikten. Maar onze corona- evangeliste (dat enge mens is niet weg te slaan bij dat WNL. En altijd met propagandistische bullshit. Zal wel op de loonlijst van Big Pharma staan. Heks!) heeft zich in een onbewaakt ogenblik de waarheid laten ontvallen. Fantastisch!

  1. Ik wist dat jij zou gaan reageren. Er komt echt niks zinnigs uit jouw typende vingers. En dat bedoel ik nou over verdeeldheid, jij houdt het mede in stand. Of je nou gevaccineerd ben of niet, je kan gewoon nog respect voor elkaar hebben.

   1. Beppie heeft niets te doen Boris, ze werkt niet anders had ze voor het behoud van haar baan allang een prikkie gehaald. Zoals zij reageert op corona reageert Sodenkamp op stroomopwaarts.

    1. Hahahaha deze Bep is echt vermoeiend omdat er 0 inlevingsvermogen is, een discussie mag maar hoe Bep reageert is gewoon respectloos naar anderen toe. En ze zit maar te blaten maar 0 links met verwijzingen. En dat irriteert mij je kan gewoon een gezonde discussie aangaan zonder te beledigen. Maar de ongevaccineerden voelen zich keer op keer aangevallen, maar dat geldt net zo hard voor de gevaccineerden.

     1. Plotseling overlijden begint nu toch wel erg op te vallen en de meeste in de 20. Kruijf zei ooit ‘Je gaat t pas zien als je t door hebt!’ Ik zeg: Eenmaal gezien kan nooit ongezien worden. Want elke ziel die ontwaakt zal nooit meer teruggaan naar de slaapstand. Dus het is een kwestie van tijd.

      Maar het liefst wil ik ze een emmer ijswater in het gezicht gooien, dat helpt zelfs niet, dus ze stikken er maar in. Laat ze maar lekker gaan voor hun booster! Zo klaar met die deugers! Laat de niet tot zelfstandig nadenken in staat zijnde onderhorigen ook maar in de rij staan voor de testlocaties. Of straks voor de derde deugprik, en daarna de vierde, vijfde…

 4. Uit het HELE interview:

  “ Op dit moment liggen er vooral ongevaccineerde mensen in de ziekenhuizen, zegt de bestuurder. “Dat geeft een gevoel dat het voorkomen had kunnen worden”, zegt ze. Maar het aantal gevaccineerden neemt ook toe. “De besmetting in de samenleving is zo groot dat wij een toename zien van het aantal gevaccineerden die ook weer op de ic komen.”

  Juist daarom benadrukt Tasche wederom het belang van vaccinatie. “Er zijn natuurlijk zoveel gevaccineerde mensen, dus vergeleken daarmee is het aandeel in de ziekenhuizen heel klein. De bescherming is gigantisch groot door dat vaccin. Dus de motivatie om te vaccineren is nog steeds heel groot en belangrijk.””

  1. HE? “Op dit moment liggen er vooral ongevaccineerde mensen in de ziekenhuizen, zegt de bestuurder.” Dat zegt ze helemaal niet. LUISTER DAN!!

 5. Ach Ton, Baudet gaat steeds dommere dingen zeggen, dus het zal een splinterpartijtje blijven. Zijn potentiële stemmers zullen verstandigerwijs bij Ja-21 of Wilders terecht=komen.

 6. En daar ga je weer Bep, alleen maar beledigen van de anderen. Want dat is wat niet gevaccineerden kunnen, 0 dialoog alleen maar beledigen. Zoals ik al schreef je hebt echt niks zinnigs te melden

  1. Dank je wel voor de link interessant om te lezen. Ik geloof ook helemaal niks van wat staatstelevisie NPO meldt.
   Ik werk zelf in de zorg en er is gewoon een schrijnend personeelstekort (ik heb het zelf meegemaakt) omdat dat allemaal weg bezuinigd is door Pinokio Rutte. En natuurlijk zal de staatstelevisie anders beweren. Zag een voorstukje van Op1 dat ze live op een Covid afdeling waren mensen aan het wordt laten die Covid hebben gehad of nog hebben, puur om dwang te zetten voor de mensen die of niet willen vaccineren of nog twijfelen en dat is ook een smerig stukje staatstelevisie.
   Het is dat ik in de zorg werk, en me verantwoordelijk voelt voor de cliënten waar ik werk, en het mijn enige inkomen is om te kunnen (over)leven anders was ik er(misschien) ook nooit aan begonnen met de vaccinaties. Ik zal een niet gevaccineerden niet veroordelen zolang ze ook begrip en respect voor mij hebben waarom ik het wel heb gedaan.

 7. Die gevaccineerde lui denken gewoon korte termijn en zonder principes. Mondkapje nodig? Doen we mondkapje. Vaccin? Doen we vaccin. Maar zodra we ze gaan raken met AliExpress pakketjes die niet meer aankomen en plee papier uitverkocht, dan is het snel voorbij met Cojona.

   1. Corona komt niet uit China maar uit de dikke duim van de globalistische elite.
    Het gaat om een normale griep met een andere naam omringd door angstporno van de media.

    MEDIA=VIRUS

 8. Het grappige is dat de weigeraars zelf onderdeel zijn van de great reset.
  De Rijksdag is gisteren in vlammen opgegaan, Baudet laat zijn snorretje staan en Shell is naar Londen gevlucht.

   1. Ach, bij de schaapjes gaat het alleen om gevoel en luisteren naar de desinformatie van Hugo de Jonge
    en NOS
    + MSM en niet om de werkelijkheid!

 9. Wat ik gek vond dat er 5 bedden bezet waren door enge mensen, en dat een andere die een transplantatie moest niet kon worden opgenomen waardoor zijn donorhart in vernietigd werd bedankt hiervoor namens de nabestaanden.

  1. Bij mensen die nog steeds niet inzien dat het probleem in de zorg niet komt door Covid-patiënten, maar door een desastreus falend overheidsbeleid, begin ik toch te twijfelen aan hun verstandelijke vermogens.

 10. PANIEK op MSM om de evt uitgestelde operaties vanwege dreigende codezwart
  Maar vroegtijdige behandeling die dat kan voorkomen- is verboden vanwege zgn bijwerkingen
  Zijn die bijwerkingen van Ivermectine erger dan uitgestelde operaties en massavaccinatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *