RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BESTE SINGER-SONGWRITER KOMT NAAR SCHIEDAM

SCHIEDAM- De organisatie van het nieuwe Schiedamse muziekfestival’ Where we’ve Met’ kondigt met trots nieuwe namen aan. Op vrijdag 28 augustus barst het tweedaagse muziekfestival los rondom het Monopole in Schiedam. Het gratis festival kenmerkt zich door de vele optredens van onontdekte en doorbrekende artiesten uit binnen- en buitenland.

Gerson Main WWMNa namen als Bare Jams uit Groot-Britannië en voormalig 3FM Serious Talent Jack and the Weatherman wordt nu ook Gerson Main aan de line-up van het muziekfestival toegevoegd. De excentrieke zanger werd bekend door zijn deelname aan ‘De Beste Singer-Songwriter’ alwaar hij hoge ogen gooide met ‘Waarom leven we niet in een folder’ en de hit ‘Deejay’. Op zaterdagmiddag 29 augustus zal Gerson Main te bewonderen zijn op het hoofdpodium op het gezellige museumplein.

De organisatie werkt er hard aan om het programma te blijven vullen met verrassende nieuwe namen. Zo kunnen de bezoekers van het festival ook gaan genieten van Case Mayfield en Try Acrobatics. In 2010 won Mayfield met zijn ‘minimalfolkrock’ en hartverwarmende stem de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland. De heren van Try Acrobatics mochten deze prijs in 2014 op hun naam zetten. Met hun debuutalbum in het verschiet, belooft de show van de energieke Amsterdamse Try Acrobatics een heus dansfestijn te worden.

Een gratis festival organiseren doe je niet alleen. Om van het festival een echt feestje te kunnen maken wordt er met diverse enthousiaste partijen samengewerkt. Zo bleken kunst en muziek al een vruchtbare combinatie nadat het Stedelijk Museum als samenwerkingspartner aantrad, maar ook de stadsgrenzen van Vlaardingen en Schiedam worden overstegen door de samenwerking met het Vlaardingse poppodium De Kroepoekfabriek.

Vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus 2015 Festivalterrein: Museumplein Stedelijk Museum Schiedam, Monopole en Appelmarkt. Toegang = gratis Meer informatie en line-up klik HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *