Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BENELUXTUNNEL VLAARDINGEN AFGESLOTEN

VLAARDINGEN- Komende nacht is de Beneluxtunnel opnieuw afgesloten in beide richtingen . Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van maximaal 30 minuten. De afsluiting geldt van zondag 2 april 01.00 tot zondag 2 april 06.00 uur. Gele borden en de informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan over de ring Rotterdam via de Van Brienenoordbrug (A16).

De toe- en afritten van Vlaardingen en Schiedam van de A4 zijn tijdens de nachtelijke afsluitingen afgesloten. Vlaardingen en Schiedam zijn wel bereikbaar via de A20. De Beneluxtunnel is overdag en tijdens de spits bereikbaar. De brom- en fietstunnels blijven beschikbaar.

De afgelopen maanden zijn diverse nieuwe technische installaties aangebracht in de Beneluxtunnel, zoals LED-verlichting, nieuwe camera’s, 300 km nieuwe bedrading en de vervanging van omroepsysteem en een deel van de noodstroominstallatie. Deze nieuwe installaties worden tijdens de nachtelijke afsluitingen aan het besturingssysteem gekoppeld zodat de tunnel weer goed bediend kan worden. De tunnels zijn in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden om de levensduur van de tunnel te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen. Zo kunt u als weggebruiker ook in de toekomst vlot en veilig door onze tunnels rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *