Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BENEFIETCONCERT ‘ABSOLUTELY FLOYD’ SCHIEDAM

SCHIEDAM- De gezamenlijke Lions Clubs in Schiedam presenteren een benefietconcert van tributeband Absolutely Floyd. Op zondag 16 februari in het Theater aan de Schie. De opbrengst zal in zijn geheel ter beschikking worden gesteld aan de Stichting Net Niet Genoeg uit Schiedam om kinderen die onder de armoedegrens leven te voorzien van nieuwe kleding.

Absolutely Floyd staat aan de top van de Nederlandse Pink Floyd tributebands. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Lions Clubs uit Schiedam juist deze band heeft verzocht medewerking te verlenen aan een benefietconcert.

Absolutely Floyd neemt het publiek mee op een muzikale reis langs het gehele oeuvre van Pink Floyd. Een keur aan hits zal de revue passeren, maar ook prachtige stukken uit solo albums van Roger Waters en David Gilmour ontbreken niet. Als kers op de taart staat het concert bol van prachtige videobeelden en een spectaculaire lichtshow. Absolutely Floyd: Een tribute met passie.

zaterdag 16 februari 2019
20.15 uur

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *