Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BELANGENCLUB WOONPLUS SCHIEDAM WERKT AAN BEREIKBAARHEID

SCHIEDAM- Er wordt alsnog werk gemaakt van de bereikbaar van de Stichting Huurdersbelangenorganisatie Woonplus (HOW) voor de huurders van de Schiedamse woningcorporatie. De OuderenPartij Schiedam (OPS) vindt dat de HOW tot nu toe niet de belangenbehartiger is waar de huurders recht op hebben. Het gemeentebestuur kondigt veranderingen aan.

Het stadsbestuur laat OPS weten dat de HOW een wekelijks spreekuur heeft (op dinsdag van 14.00 uur tot 16.00 uur, Nieuwe Damlaan 646). De HOW zou bovendien hebben laten weten dat deze maand de nieuwe website van HOW online komt. Op de huidige website staan wel de actuele contactgegevens van de HOW. Ook is de HOW te volgen via facebook. In juni zal er een bijeenkomst (op uitnodiging) plaatsvinden met de HOW en de diverse bewonersverenigingen in de wijken. En daarnaast informeert Woonplus haar huurders over de HOW. Dit alles heeft als doel om de vernieuwde HOW bekend te maken hij de huurders.

Het Schiedams Overleg Bewoners Organisaties (SOBO) heeft al eerder laten weten dat de individuele belangen van de huurders van Woonplus, net als die van alle andere huurders en kopers in heel Schiedam, nog altijd door het SOBO worden behartigd. Het wegvallen van de gemeentelijke subsidie betekent niet dat aan de taak van het SOBO een eind is gekomen. Er loopt een bezwaar- en beroepsprocedure tegen het stopzetten van de subsidie.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *