Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEKENDE TEKENAARS TONEN SCHIEDAM HUN SCHETSBOEKEN

SCHIEDAM- Bekende tekenaars laten Schiedammers en andere belangstellenden vanaf morgen hun schetsboeken inzien. Schetsboektekenaars met uiteenlopende achtergronden tonen enkele werken die uit die boeken voortgekomen zijn. Van 7 februari tot en met 10 maart bij Ruimte in Beweging.

Het schetsboek kan een vrijstaat zijn. Een niemandsland waar de tekenaar zijn eigen wetten mag gehoorzamen.  Waar de kleren van de keizer van tastbare materialen zijn en waar de mooiste schepsels geboren worden. Het kaft is nog niet van het koren gescheiden. De tekenaar is zich onbewust van publiek, trend of opdrachtgever.

Deelnemers zijn ander anderen Karin van As (1955 graficus, tekenaar en andere disciplines), Theo Gootjes 1942 (tekenaar -samen met- Leo Gootjes 1918-1990 schilder) en Willem van Hest (1953 tekenaar, schilder, graficus en schrijver).

Stiching KunstWerkt heet u van vrijdag tot en met zondag (van 13.00 tot 17.00 uur) van harte welkom in Ruimte in Beweging, Boterstraat 81, 3111 NB Schiedam (ook op afspraak).

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *