RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEGINNENDE BESTUURDER (18) RIJDT 129 KM/U IN SCHIEDAM-GROENOORD

SCHIEDAM- De politie in Schiedam-Groenoord heeft het rijbewijs geschorst van een beginnende bestuurder wegens forse overschrijding van de maximumsnelheid.

De 18-jarige jongen reed vannacht met een snelheid van 129 km per uur over de Churchillweg. De minderjarige was 2 maanden in het bezit van het roze papiertje.

Wanneer het rijbewijs geschorst is, moet de beginnend bestuurder een rijproef en een theorieproef afleggen bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Dit komt naast de straf die men nog voor de overtreding krijgt van de rechter of het Openbaar Ministerie (OM).

Beginnende bestuurders hebben een grotere kans betrokken te zijn bij een ongeluk in het verkeer. Daarom gelden voor hen speciale regels. Sommige zwaardere overtredingen in het verkeer worden geregistreerd door het OM.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “BEGINNENDE BESTUURDER (18) RIJDT 129 KM/U IN SCHIEDAM-GROENOORD

  1. Rijbewijs afnemen en opnieuw beginnen met rijlessen. Daarna moet het CBR het zelfde doen zoals nu met de wat ouderen gebeurt. Minstens een jaar wachttijd eer deze maniak het kan gaan halen bij de Gemeente.2 jaar is nog beter !

  2. Oh das heel normaal hoor in groenoord, je moet voor de lol is op laan van bolnes Komen kijken, en vooral luisteren in de avond een circuit is er niets bij. Het lijkt wel of het in de mode om zonder uitlaat te rijden, of geprepareerde uitlaat en te kijken hoe je het meest geluid kan produceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *