WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEELDEN OVERVALLER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De politie heeft beelden in omloop gebracht van de overvaller die op 4 mei toesloeg bij de sigarenzaak Cigo aan de Reigerlaan in Vlaardingen. De overvaller kwam rond 13.30 uur de zaak binnen waar hij is geregistreerd door een camera. Hij bedreigde de winkelier met een vuurwapen, maar werd gestoord door een klant die de winkel binnenkwam en zich niet liet afschrikken.

De dader is een donker getinte man met o-benen, waardoor hij een bijzonder loopje heeft. De man heeft donkere kleding aan en draagt zwarte sportschoenen, met opvallend witte zolen.
Hij loopt naar de kassa en geeft de winkelier een tasje waar hij geld en sigaretten in moet stoppen. Als dat niet snel genoeg gebeurt, geeft hij de winkelier een klap op zijn hoofd. De winkelier valt en de overvaller kan zo een greep in de kassa doen.

Dan komt de klant binnen, die niet onder de indruk is van de ongewenste bezoeker. Integendeel, de klant begint tegen de overvaller te praten en loopt ondertussen op hem af.

De beelden van de overval zijn vanavond getoond in de uitzending van Bureau Rijnmond. De politie vraagt hulp van het publiek bij het opsporen van de dader. Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Via WhatsApp kan ook op 06 -10 00 00 12.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *