Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEELDEN MISBRUIKER MINDERJARIGE IN ROTTERDAMS PARK

ROTTERDAM- Een 13-jarig meisje is in nacht van 5 op 6 januari 2022 seksueel misbruikt in een Rotterdams park. De politie zoekt de dader en in Opsporing Verzocht beelden getoond van een verdachte.

Boos verliet de tiener begin januari vorig jaar haar huis. Haar moeder ging nog achter haar aan, maar verloor haar dochter uit het zicht. Het meisje had haar telefoon uitgezet, zodat haar locatie niet was te traceren. Die nacht lukte het haar niet om een slaapplek bij een bekende te vinden. Hierop besloot ze tot de ochtend te blijven lopen.
Op een gegeven moment liep ze over de Schiedamse Vest en ontmoette daar de latere dader. De twee raakten met elkaar in gesprek en liepen samen op. Hij gaf aan 27 te zijn en sinds mei 2021 in Nederland te verblijven. Hij sprak Engels met haar, maar tijdens een telefoongesprek praatte hij Spaans. Het vermoeden bestaat dat hij uit een Spaanstalig land komt.

Bij de Rozentuin van het Museumpark vergreep de man zich aan het meisje. Nadat hij op zijn fiets in de richting van de Maastunnel vertrok, durfde het slachtoffer haar telefoon aan te zetten en hulp in te schakelen.

De politie weet nog niet wie de man is. Mensen die de man herkennen worden gevraagd contact met de politie op te nemen. Bel 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *