Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEËINDIGING BRUILOFTSFEEST SCHIEDAM

SCHIEDAM- Politieagenten hebben vanavond in een bedrijfspand aan de Fortunaweg in Schiedam een huwelijksfeest beëindigd. Op het feest waren circa 40 gasten aanwezig. Zij hebben allemaal een proces-verbaal gekregen.

Minister Ferdinand Grapperhaus (CDA) is afgelopen zomer betrapt op het niet naleven van zijn eigen regels.  De minister had onder meer maling aan de verplichte afstand van 1,5 meter tot zijn medemensen tijdens zijn eigen bruiloft. Ook werden meer dan dertig gasten geteld. De kersverse echtgenote en alle gasten van Grapperhaus, waaronder VVD-staatssecretaris Ankie Broekers-Knol, zijn niet bekeurd voor de overtredingen. In juli oordeelde nog driekwart van de Nederlanders positief over het Covid-beleid, inmiddels is dit gedaald tot vijftig procent.
Gemeentelijke handhavers en de politie treden op tegen zogenaamde ‘illegale feesten’. Meldingen van feesten worden met voorrang behandeld en zo snel mogelijk beëindigd. Waar mogelijk worden bovendien boetes opgelegd aan zowel de organisatoren, eigenaren van de betreffende locatie en ook de aanwezigen van een feest. Daarnaast wordt vaak een rapportage opgemaakt voor de gemeente, wat kan leiden tot bestuurlijke maatregelen – zoals een last onder dwangsom of bestuurlijke boete – richting de organisatoren of eigenaren van een pand waar een feest heeft plaatsgevonden.

Het verbieden van feesten zou bijdragen aan de strijd tegen Covid-19, maar een groeiende groep gerenommeerd artsen betwijfelen dat. De medici hebben zich herhaaldelijk uitgesproken tegen het internationale Covid-beleid. De artsen spreken van een hoax die per direct moet stoppen. De medici stellen: ‘Er is geen pandemie, Covid-19 is een normaal griepvirus en mensenrechten mogen nooit wijken voor medische argumenten. Wanneer er paniek is wordt die veroorzaakt door valse PRC-tests. Ze testen bovendien niet op Covid-19. We moeten stoppen naar deze tests te kijken. We moet terug naar de feiten’, aldus de ongehoorde experts.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

24 reacties op “BEËINDIGING BRUILOFTSFEEST SCHIEDAM

 1. FR in NL geschat door RIVM = 1,3%

  Wie had ooit kunnen denken dat NL in een politiestaat verandert. 17 maart 2021 wordt het kantelpunt voor NL en dan eindelijk eens een echte regering krijgen met ballen ipv een stel loosers die kijken wat het geld hun zegt om te doen.

  1. Ach ach, wat is het allemaal gevaarlijk. Leugenaars!! Professor Sucharit Bhakdi een zeer integere man en wetenschapper. Deze wetenschapper wordt gediscrediteerd. Hij heeft een boek geschreven dat ONOMSTOTELIJK bewijst dat corona vals alarm is. Wij laten ons leiden door het sentiment van Ab de corrupte dierenarts…..

  2. Nederland kent sinds jaar en dag politionele knokploegen, zogenaamde GBO’s (GBO staat voor Groep Bijzondere Opdrachten) die niet onder Politie/Justitie vallen maar onder de burgemeester lees de Koning) en Binnenlandse zaken. Voor deze GBO’s worden leden geworven bij ambtelijke diensten en bestaat uit ondermeer politie-mensen, penitentiair medewerkers en ook militairen. In een rechtsstaat hoort zoiets als GBO’s uiteraard niet thuis en daar waar legale arrestatieteams in processen-verbaal begrijpelijk met natrekbare nummers worden genoemd, lossen GBO’s op in het niets, net zo snel als ze opduiken bij kwesties van andersdenkenden en etnische minderheden. Je wordt (nog) niet als eerder in het land van Maxima uit vliegtuigen in zee gegooid, maar toch…

 2. Ook nog criminelen gevangen? Of moorden opgelost? Misschien verkrachters opgespoord? NSB tuig, dat is wat elke l*l met een
  politie
  uniform is……

 3. Een ziekte die voor 0.03% dodelijk is en dat via opgepompte cijfers en testresultaten die staatsgeheim zijn. Goed dat er ingegrepen is NOT! En doorgesnoven Hugo vindt het raar dat we hem niet vertrouwen? iemand een frikandel speciaal!!

 4. Of je nou Grapperhaus of Mohammed heet, in deze tijd met velen in een zaaltje is net zo geschift als een bezoek aan Ikea of de Makro. Gewoon allemaal oppakken en een aantal weken op eigen kosten afzonderlijk opsluiten, daarna geïnjecteerd en met een forse boete naar huis sturen. Dat ze het niet zo nauw nemen voor zichzelf moeten ze helemaal zelf weten, maar na het feestje anderen besmetten……… Het lijken verdorie wel van die kerkepadjes uit Barneveld, Staphorst en meer van die gemeentes.

 5. En dan raakt hun vader, moeder of dierbaren besmet en er is geen plek meer op de IC en dan zijn het de grootste brullers.
  Het is een illusie om nu nog te denken dat de mensheid rekening met elkaar houden, die verdeeldheid was er al maar het is nu een fundament. Ik heb de hoop op de mensheid maatschappij opgegeven. Mensen zullen altijd macht en geld boven de emphatie stellen.

  1. Daar zijn de IC bedden weer (zucht). De kans dat een van de veertig feestvierders op een IC belandt met covid is verwaarloosbaar klein. De kans op een ic plek door hartklachten is bijvoorbeeld een stuk groter. Met de ic capaciteit is nooit een probleem geweest. Laat je toch eens echt informeren. Zolang een minister in de kerk zit… moeten wij een vaccin nemen waar de ingrediënten staatsgeheim zijn, de deal met producenten ook, producenten onschendbaar.

 6. Zo’n 75 jaar geleden hadden we voor deze bepaalde groep ”mensen” een benaming en een tribunaal opgericht om te voorkomen dat juist dit soort zaken niet en nooit meer voor zouden kunnen komen….. Weten jullie nog, zogenaamde ”handhavers” en ”Politie”…???
  Het zogenaamde Neurenberg Tribunaal….misschien een onderwerp om is te onderzoeken, dan weten jullie misschien met welke misdaden jullie bezig zijn tegenover jullie mede mensen en gaat er een lichtje branden dat jullie op dit moment wederom aan de verkeerde kant van de geschiedenis komen te staan, door het moedwillig blijven uitvoeren van deze fascistische en mensen rechten schendende opdrachten die nergens op gebaseerd zijn, van een corrupte en zwaar criminele organisatie zoals jullie opdrachtgevers, China en de WHO. ( Nee niet pionnetjes Rutte en de Jonge, want ook zei lopen gemuilkorfd rond in opdracht van deze zelfde entiteiten en worden slechts gedirigeerd… )
  Ook jullie als uitvoerders zullen in het Neurenberg Tribunaal 2.0 berecht worden, dus denk goed na over de volgende vrije keuzes die je misschien nog hebt.

  1. Wat een stelletje losers om het allemaal te ontkennen.
   Mogen hopen, als ze het krijgen, voor hun geen plek is, dan kunnen ze huilie huilie doen.

   1. Ontkennen? De overheid wil graag zien dat we mak volgen om ons het vervolg door de strot te duwen. Nou, dat bepaal ik allemaal zelf, want ik leef namelijk wel in Vrijheid. Ik deed al nergens een mondkap op, doe dit ook nergens en ga dit ook nergens doen. Daar waar het echt moet, loop ik gewoon weg. Die muilkorfplicht is puur een politiek besluit dat onze grondrechten schendt.

    Deze feestvierders hebben het spelletje door. Hulde!!

    1. Heb je ze weer de ontkenster.
     Zit te wachten tot je het krijgt en dan maar hopen dat er geen plek voor je is.
     Door die achtelijke ideeën van jouw en medestanders zijn we nog niet van die ellende af.
     Nogmaals, zulke figuren als jij zouden verplicht op een ic moeten gaan kijken of praten met mensen waar familie aan corona zijn overleden.
     En die boetes zijn veeeeel te laag.

     1. Ik kon de laatste zomer niet op vakantie, nu niet weg met kerst, geen terrasjes in het weekend, niet uit eten. Allemaal door rechtse Beppies en consorten. Er zijn er in rollator/uitkeringsland nog meer hoor Ton.

 7. Ik kon de laatste zomer niet op vakantie, nu niet weg met kerst, geen terrasjes in het weekend, niet uit eten. Allemaal door rechtse Beppies en consorten. Er zijn er in rollator/uitkeringsland nog meer hoor Ton.

 8. We hebben gezien wat keer op keer is bevestigd: het ‘gevaar’ van het virus is ongeveer hetzelfde als die van de seizoensgriep, ongeacht of het een nieuw virus is of dat we gewoon te maken hebben met een influenza omgedoopt tot Covid-19 pandemie.

  Ondertussen kunnen de PCR-tests van Drosten ons helemaal niets vertellen over besmettelijke infecties. Daar is de test simpelweg onomstotelijk bewezen niet voor gemaakt en niet toe in staat.

  Om het nog erger te maken: de gezondheids- en economische schade die door de anticovid-maatregelen zijn veroorzaakt, zijn zo verwoestend… nog nooit eerder vertoond in de geschiedenis van de mensheid.

  Om de bevolking in paniek te brengen werden er gevaarlijke en schadelijke inperkingsmaatregelen ingevoerd zoals het verplicht dragen van een nutteloos en gevaarlijk mondmasker en social distancing. Nutteloos en contraproductief. En nu is de bevolking dus “klaar” voor de injecties. ​De wereldbevolking dient als proefkonijn voor deze experimentele injecties van genen, zowel geleidelijk als extreem snel.

 9. Tuurlijk,
  Wie bel jij als er ingebroken bij jou is?
  Wie bel jij als je auto gestolen is?
  Wie bel jij als je kind niet thuis komt?
  Wie bel jij als vrouw aangerand is?
  Wie reanimeert ?
  Wie komt naar je huis als er een familielid is overleden door een ongeval of moord?

  Die zgn feestvierders vertiefen de hele stad met a sociaal rijden, pleuren overal hun voertuig neer. Slaan een agent achterbaks neer. Zelden heb ik een Turkse trouwerij gezien zonder overlast.

  De politie doet wat deze wordt opgedragen door de overheid binnen de rechtsnormen. Deze worden gemaakt door de regering. Deze zijn democratisch gekozen door de meerderheid van het volk. Als je een andere koers wil moet je gaan stemmen in maart.

 10. Bovenstaand stukje is een reactie op eerdere reacties waarin politie mensen voor NSB worden uitgemaakt. Is geen reactie op rechtse Bep.

  Met Bep ben ik het voor 98% over het algemeen eens. Hetzelfde percentage wat geen tot weinig last heeft van corona. Wel heel Nederland gaat voor de overige 2% naar de afgrond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *