Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEDRIJVENTERREIN SCHIEDAM TROTS OP KEURMERK

SCHIEDAM- Bij vier invalswegen van het Schiedamse bedrijventerrein ’s-Gravelandsepolder staan sinds vandaag borden die verwijzen naar het Keurmerk Veilig Ondernemen. Burgemeester Cor Lamers (CDA) en wethouder Fahid Minhas (VVD) hebben de borden vanmorgen onthuld samen met het bestuur van de Ondernemersvereniging ’s-Gravelandsepolder. Met de borden geeft de gemeente aan dat de omvorming van het gebied naar een innovatief, duurzaam bedrijventerrein officieel in gang is gezet.

Het bedrijventerrein ’s-Gravelandsepolder heeft het keurmerk gekregen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Het keurmerk is verkregen door de goede samenwerking tussen de gemeente Schiedam, politie, brandweer, Irado en de Ondernemersvereniging ’s-Gravelandsepolder. In 2017 is een convenant tussen deze partijen getekend en het toekennen van het keurmerk geeft aan dat het terrein voldoet aan de strenge eisen.

“Gezamenlijk zetten we stappen om onder andere dit bedrijventerrein te transformeren naar een gezond, duurzaam gebied met innovatieve ondernemers. Als gemeente verlangen we wat van de ondernemers hier; zij kunnen op hun beurt ook de gemeente vragen om te investeren in het bedrijventerrein op het gebied van schoon, heel en veilig. Als blijk van waardering voor de aanpak van dit terrein krijgt de ’s-Gravelandsepolder nu het keurmerk”, aldus burgemeester Cor Lamers.

Mathieu Levens, voorzitter van de Ondernemersvereniging ’s-Gravelandsepolder, stelt dat het verkrijgen van het keurmerk de aanzet is tot de transformatie van het gebied. “We zien nu dat er daadwerkelijk aan wordt gewerkt. De borden geven aan dat er een upgrade van het bedrijventerrein plaatsvindt.”

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *