Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEDREIGER (38) VLAARDINGEN ZWEERT OP ALLAH

VLAARDINGEN- De 38-jarige G. S. uit Vlaardingen heeft een politieagente uitgescholden bij zijn aanhouding op 16 mei. Een maand eerder, op 9 april, heeft de Turk twee van zijn landgenoten bedreigd met de woorden: ‘Wanneer ik je zie, haal ik je adem weg, al moet ik 20 jaar zitten. Ik ga je vermoorden dat zweer ik op je moeder en op Allah. Ik maak je dood kanker flikker’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking

Een Rotterdamse politieagente kreeg van G. te horen: ‘Kankerhoer, ben je nu blij? Kankerwijf moet jij mij weer hebben? Jij kankersletje, maak mij handboeien niet los. Kankerhoer, jij vies kankerwijf. Jullie hebben mij niet zien rijden en de aanhouding is onterecht. Je gaat het wel zien.’

Het Openbaar Ministerie ziet in dit alles bedreiging met openlijk geweld tegen personen. Op basis van artikel 285 lid 1 van het Wetboek van Strafrecht wordt dit gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste 2 jaar of een geldboete van de vierde categorie: maximaal  21.750 euro.

7 reacties op “BEDREIGER (38) VLAARDINGEN ZWEERT OP ALLAH

 1. Jammer dat er in Vlaardingen geen Romeo’s de ME, en waterkannonen door de straten trekken om dit soort (mensen) wat fatsoen en opvoeding bij te brengen . In Den Haag heb ik wel anders gezien !

 2. Wat heeft Allah hier nu weer mee te maken ? Die beste man krijgt ook overal de schuld van , laat die oude man toch gewoon eens een keer met rust ……………..!

 3. Is de God van de christenen, dezelfde als Allah voor de moslims? Volgens de rooms-katholieke kerk geloven christenen en moslims inderdaad in dezelfde God. Maar wat zegt de Bijbel of hoe lezen moslims dat in de Koran?

  Als we het strikt taalkundig benaderen dan zijn er geen echte verschillen. Want waar de Fransen Dieu zeggen en de Spanjaarden Dios, de Duitsers Gott, daar spreken de Arabieren gewoon van Allah. Arabische Bijbels spreken dus ook over Allah. Dat woord is dus niet exclusief voorbehouden aan de Koran. Allah is gewoon het Arabische woord voor God.
  Het probleem is dat moslims, volgens hun jaartelling, in 1443 leven.
  Het is dus een volk wat achter loopt met de daarbij het gedachtengoed die wij al jaren geleden hebben herzien.
  In onze 1443 waren er in Europa vele Christenen die het geloof, met vooral, geweld verspreiden.
  De Christenen hebben hiervan geleerd, je kan hele volken niet onderwerpen aan een geloof.
  Helaas lukt het die lui voorlopig wel aardig.
  Hopelijk komen de moslims, dat een geloof verspreiden door middel van geweld zinloos is, daar ook over een kleine 450 jaar achter. Tot die tijd zullen we het ermee moeten doen.
  Ze zijn wel beter bewapend dan de toenmalige kruisridders, dat maakt ze juist zo gevaarlijk.
  En behalve een gewapende strijd, voeren ze ook een strijd op politiek niveau met de geïnfiltreerde 5e colonne partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *