Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEATRIXPARK SCHIEDAM MIST LOCATIEPROFIEL VOOR EVENEMENTEN

SCHIEDAM- Het Schiedamse Beatrixpark krijgt op termijn een locatieprofiel. D66 in Schiedam mist het park bij de recente geïntroduceerde locatieprofielen door de gemeente. Het park wordt steeds populairder bij organisatoren van evenementen. Zo keert het Toost Foodtruck Festival komende zomer terug in het Beatrixpark, van 30 mei tot en met 2 juni. En afgelopen zomer was een deel van het park toegewezen aan de dinosauriërs die horen bij de tentoonstelling Jurassic Kingdom.

De gemeente is inmiddels begonnen met locatieprofielen voor de Koemark, het Stadserf, de Maasboulevard en het Land van Belofte. Hier vinden momenteel de meeste evenementen en activiteiten plaats.

Om de grote en middelgrote evenementen evenwichtig te spreiden over de meest geschikte locaties in de stad, komt Schiedam met de profielen. De informatie in de profielen is bedoeld voor de organisatoren van evenementen en voor de inwoners van Schiedam. Een profiel geeft een overzicht van de mogelijkheden van de locatie en richtlijnen voor het gebruik ervan.

Er zijn al meerdere conceptprofielen voor andere Schiedamse locaties gemaakt, waaronder het Bachplein, de Kloosterplaats, het Doeleplein en het plein bij het complex op Schieveste. Het Beatrixpark zit ook in de planning, maar nog niet voor deze tweede serie.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *