Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BBQ ZONE SCHIEDAM: EEN DAG LATER

SCHIEDAM- De bevuilde picknicktafel met vrijwel lege vuilnisbak daarnaast in het Schiedamse Beatrixpark is bij zonsopkomst ditmaal wél opgeruimd. Het afval ligt in de overvolle bak, grenzend aan de tafel. Een toezichthouder van de gemeente zette een foto van de tafel vol rommel woensdag online. De opgeruimde tafel – parallel aan de Parkweg – is op donderdagochtend het enige schone plekje op de barbecue zone in het park. Bij de overige tafels is het beeld als andere dagen na een avond vol barbecueërs.

Op een van de tafels staat donderdagochtend nog een wegwerpbarbecue met kolen en brokken vlees. Rondom de tafel liggen wegwerpborden en – bestek. De vuilnisbak naast de tafel is leeg. Datzelfde geldt voor de twee tafels daarnaast. Op het grasveld zwerven plastic tassen en een geplette fles cola (nog half gevuld).

Enkele vogels doen zich tegoed aan wat aan etensresten is achtergelaten door de bezoekers. Wat opvalt zijn de groene vuilnisbakken. Stuk voor stuk amper gevuld. Werkelijk alles ligt ernaast.

Tot en met aanstaande maandag wordt gunstig barbecueweer voorspeld, met elke dag oplopende temperaturen tot 24 graden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “BBQ ZONE SCHIEDAM: EEN DAG LATER

  1. Het moet maar verboden worden, wie niet luisteren wil, moet maar voelen! Het is een kleine moeite om je rotzooi op te ruimen. Maar ze denken gewoon, het wordt toch wel opgeruimd! Eigenlijk zou je het moeten laten liggen en kijken of ze dan nog komen, maar ja, ratten he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *