Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AUTOINBREKER (27) SCHIEDAM SLOEG MEERMAALS TOE IN PROEFTIJD

SCHIEDAM- Meerdere malen heeft de Pool Patryk J. goederen uit auto’s gestolen in Schiedam. Daarvan is het Openbaar Ministerie (OM) overtuigd. De 27-jarige verdachte, die momenteel in de gevangenis in Hoogvliet verblijft, moet komende week voor de rechter verschijnen.

Op 10 januari is door J. uit een Opel Corsa geld gestolen door een of meer deuren open te breken.

In de nacht van 20 op 21 januari werd in de Epke Zonderlandstraat in Schiedam-Harga een Peugeot Expert opengebroken en verdween een afstandmeter uit het busje.

Op 21 januari werd in dezelfde omgeving ingebroken bij een auto, waarna bankpassen, een betaalpas en contant geld verdwenen.

In de periode van 12 november 2020 tot en met 6 februari 2021 zijn in de Johan Braakensiekstraat, de Daltonstraat en in de Pieter van de Hoogenbandstraat zaken uit meerdere auto’s verdwenen. Onder meer een boorset met oplader, parfum, een koffer met gordijnen, vitaminepillen, chocolade, een fles whiskey en twee blikjes energydrank. Ook een ICI- pariscadeaupas t.w.v. 70 euro en twee RayBan zonnebrillen verdwenen uit verschillende auto’s. Allemaal het werk van J., meent het OM.

Het is niet voor het eerst dat J. in contact komt met politie en justitie. De man is al eens veroordeeld tot een voorwaardelijke straf: Een gevangenisstraf voor de duur van 3 maanden met een proeftijd van 2 jaar. Alle inbraken vonden plaats binnen die opgelegde proeftijd.

1 reactie op “AUTOINBREKER (27) SCHIEDAM SLOEG MEERMAALS TOE IN PROEFTIJD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *