Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

AUTO VAST OP POLLER BUITENGEBIED SCHIEDAM

SCHIEDAM- Een auto zit klem op een van de pollers van het verkeersdoseringssysteem aan de Harreweg – tussen de Slimme watering en de Woudweg- in Schiedam. De auto kan niet zelfstandig van de poller komen en moet door een berger er vanaf getakeld worden.

Het verkeer in beide richtingen is gestremd door de berging. De Lichtblauwe Brigade regelt het verkeer en heeft de schade opgenomen.

In de afgelopen jaren zijn meerdere ongelukken gebeurd met auto’s die tegen de poller aanreden of zijn gelanceerd. In de meeste gevallen loopt vooral de auto schade op .

Hoofdreden om het verkeersdoseringssysteem ooit aan te leggen was de veiligheid voor fietsers te vergroten. De doseerinstallatie zorgt er in de spits voor dat slechts één auto om de twee a drie minuten kan doorrijden. Het systeem vormt een obstakel tegen automobilisten die de files op A13 willen ontlopen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *